Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Tρόικα: Μονόδρομος το τρίτο μνημόνιο
Tρόικα: Μονόδρομος το τρίτο μνημόνιο  thumbnail

Tρόικα: Μονόδρομος το τρίτο μνημόνιο

Χάσμα μιλίων και δισεκατομμυρίων χωρίζει την κυβέρνηση και την τρόικα για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος της τελευταίας και να λάβει η χώρα την επόμενη δόση, που θα αποτρέψει τη στάση πληρωμών επί των εξωτερικών της υποχρεώσεων, τη στιγμή που πηγές του μηχανισμού στήριξης ESM, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, της Κομισιόν και της Ευρωομάδας Εργασίας (Euro Working Group) αποκαλύπτουν πως η χώρα δεν θα ξεφύγει από την ανάγκη για πρόσθετο δανεισμό τουλάχιστον 14 δισ. ευρώ, συνοδεία νέου μνημονίου. 

Συγκεκριμένα, τέσσερις ανεξάρτητες μεταξύ τους πηγές, προερχόμενες από τους βασικούς θεσμούς που παρακολουθούν την ελληνική οικονομία -το EWG, την ΕΚΤ, τη Γενική Διεύθυνση Οικονομικών της Κομισιόν και τον ESM στο Λουξεμβούργο- προεξοφλούν, μιλώντας στη Realnews την περασμένη εβδομάδα και ενόσω ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο Στρασβούργο, ότι "το νέο μνημόνιο για την Ελλάδα είναι μονόδρομος για να ληφθεί νέο δάνειο και να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό". 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ REALNEWS
Πηγή: www.real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X