Αρχική / More / Celebrity news / Ο Λάκης Γαβαλάς περιγράφει τη ζωή του Χριστόδουλου Ξηρού στη φυλακή και σχολιάζει την απόδρασή του: «Δικαιούνταν τις άδειες» !
Ο Λάκης Γαβαλάς περιγράφει τη ζωή του Χριστόδουλου Ξηρού στη φυλακή και σχολιάζει την απόδρασή του: «Δικαιούνταν τις άδειες» !  thumbnail

Ο Λάκης Γαβαλάς περιγράφει τη ζωή του Χριστόδουλου Ξηρού στη φυλακή και σχολιάζει την απόδρασή του: "Δικαιούνταν τις άδειες" !

Ο Λάκης Γαβαλάς σε πρόσφατη συνέντευξή του σχολίασε την επικαιρότητα και συγκεκριμένα την είδηση της απόδρασης του Χριστόδουλου Ξηρού. 


«Ο Χριστόδουλος ήταν πολλά χρόνια εκεί μέσα και τις δικαιούνταν τις άδειες. Τον είχα δει δυο-τρεις φορές. Ήταν ένας ήρεμος κρατούμενος και είχε δείξει πολύ καλή διαγωγή: με την εκκλησία του, με τα πάντα του. Δεν ξέρω πώς το έκανε αυτό το πράγμα. Εννοείται πως πρέπει να τιμωρηθείς για όσα έχεις κάνει, αλλά όταν είσαι τόσα χρόνια μέσα και βγαίνεις με άδεια, πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω πώς μπορείς να επιστρέψεις εκεί μέσα. Από την άλλη, άμα δεν δίνεις άδειες δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος σωφρονίστηκε ή όχι. Για μένα η επιστροφή σημαίνει σωφρονισμό, που με τη σειρά του οδηγεί σε μείωση της ποινής. Η καλή διαγωγή μέσα στη φυλακή παίζει ρόλο. Εγώ δεν μπορούσα να πάρω άδεια γιατί ήμουν προφυλακισμένος! Για σχεδόν δύο χρόνια. Αλλά, τι να κάνουμε, είχαμε και διευθύντρια γυναίκα κι έπρεπε να βλέπει κάποιον άνθρωπο στυλάτο για να εμπνέεται και να ντύνεται ανάλογα. Εν τω μεταξύ, επειδή είχα την επιμέλεια του κήπου και αυτός άνθιζε συνέχεια, σιγά μη με άφηναν να φύγω» τόνισε στο «Πρώτο Θέμα» ο σχεδιαστής.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X