Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ένστολοι: Αν επιβεβαιωθεί η απόφαση του ΣτΕ θα έρθουν αυξήσεις ως 30%
Ένστολοι: Αν επιβεβαιωθεί η απόφαση του ΣτΕ θα έρθουν αυξήσεις ως 30%  thumbnail

Ένστολοι: Αν επιβεβαιωθεί η απόφαση του ΣτΕ θα έρθουν αυξήσεις ως 30%


Αυξήσεις από 3% έως και 25% στους βασικούς μισθούς και από 10% έως και 37% στα επιδόματα των εν ενεργεία στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών και λιμενικών θα πρέπει να καταβάλει το δημόσιο, εάν επιβεβαιωθεί ότι με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι περικοπές του "μνημονιακού" νόμου 4093/2012, οι οποίες επιβλήθηκαν αναδρομικά από την 1η Αυγούστου 2012.

Στην περίπτωση αυτή, σύμφωνα με τον "Ελεύθερο Τύπο", οι βασικοί μισθοί των ενστόλων θα πρέπει να αυξηθούν κατά 8 έως και 464 ευρώ τον μήνα, ενώ τα επιδόματα θα πρέπει να αυξηθούν κατά 3 έως και 178 ευρώ το μήνα.

Οι συνολικές αποδοχές των ενστόλων, όπως αναφέρει η εφημερίδα, θα απαιτηθεί να αυξηθούν από 10% έως και 30% ώστε να επανέλθουν στα επίπεδα που βρίσκονταν τον Ιούλιο του 2012.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και διαβάστε πίνακα με το πώς θα διαμορφωθούν οι βασικοί μισθοί και τα επιδόματα των ενστόλων, αν εφαρμοστεί η απόφαση του ΣτΕΠΗΓΗ: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές από την 1η Αυγούστου
Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X