Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Στα «χέρια» της Σκότλαντ Γιαρντ Γριβέας και Βάτσικα
Στα «χέρια» της Σκότλαντ Γιαρντ Γριβέας και Βάτσικα  thumbnail

Στα "χέρια" της Σκότλαντ Γιαρντ Γριβέας και Βάτσικα

Στα «χέρια» των βρετανικών αρχών βρίσκονται οι καταζητούμενοι για την υπόθεση του Τ.Τ., o Κυριάκος Γριβέας και η Αναστασία Βάτσικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του παρουσιάστηκαν στη Σκότλαντ Γιαρντ, όπου και εκτελέστηκαν τα διεθνή εντάλματα σύλληψής τους.

Οι Κυριάκος Γριβέας και Αναστασία Βάτσικα οδηγήθηκαν στο ειδικό δικαστήριο εκδόσεων της βρετανικής πρωτεύουσας, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία επιστροφής τους στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι ελέγχεται στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για τη λήψη σειράς επισφαλών δανείων.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ζεύγους κ. Γεώργιος Στ. Καψής σε γραπτή του δήλωση αναφέρει:

«Ο τόπος διαμονής του κ. Γριβέα και της κ. Βάτσικα ήταν γνωστός στις βρετανικές αρχές, τις οποίες οι ίδιοι είχαν ενημερώσει γραπτά και προφορικά. Σήμερα εμφανίστηκαν ενώπιόν τους σε προκαθορισμένο ραντεβού. 

Σε σχέση με όσα διακινούνται στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης, θέλω να δηλώσω ότι, ενώ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δημιουργούν επικίνδυνα αρνητικό κλίμα σε βάρος των εντολέων μου για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, πριν κριθούν από τη Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύονται.

Ο κ. Γριβέας και η σύζυγός του είναι από τους επιχειρηματίες εκείνους που πέφτουν μαζί με τις επιχειρήσεις τους και αυτό θα αποδειχθεί κατά την πορεία των ερευνών. Δυστυχώς, μία εταιρεία με διεθνή δραστηριότητα και αναγνώριση, με δυναμική που ξεπερνούσε τα όρια της Ελλάδας, με ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια ανάπτυξης, καταστράφηκε παίρνοντας μαζί της ό,τι χτίζανε 20 χρόνια με σκληρή δουλειά». 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X