Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Ηρθη η βουλευτική ασυλία του Βασίλη Καπερνάρου
Ηρθη η βουλευτική ασυλία του Βασίλη Καπερνάρου  thumbnail

Ηρθη η βουλευτική ασυλία του Βασίλη Καπερνάρου

Tην άρση της ασυλίας του βουλευτή των ΑΝΕΛ Βασίλη Καπερνάρου για υπόθεση φοροδιαφυγής αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής. Αντιθέτως, αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου, ένα αίτημα του οποίου η συζήτηση στη Βουλή προκάλεσε μεγάλη ένταση και αντιπαράθεση.


Συγκεκριμένα, υπέρ της άρσης της ασυλίας του κ. Καπερνάρου ψήφισαν 191 βουλευτές, 31 κατά, ενώ στην κάλπη βρέθηκαν και δύο λευκά.


Οσον αφορά τον κ Ντινόπουλο κατά της άρσης της ασυλίας του ψήφισαν 208 βουλευτές, υπέρ 20, ενώ βρέθηκε ένα λευκό αλλά και ένα άκυρο.


Ο κ. Καπερνάρος ανέφερε ότι το αίτημα άρσης της ασυλίας του αφορά υπόθεση φοροδιαφυγής 7.730, επισημαίνοντας ότι η αίτηση άρσης ασυλίας του πήγε στη Βουλή χωρίς να έχει περαιωθεί ο έλεγχος και χωρίς ο ίδιος να έχει κληθεί για την παροχή διευκρινίσεων. Κατηγόρησε, επίσης, τον κ. Μαρκογιαννάκη ότι απέκρυψε τα στοιχεία που ο ίδιος είχε προσκομίσει προκειμένου να λάβουν γνώση τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας.
Πηγή: www.real.gr 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X