Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Nέο ένταλμα σύλληψης για το Φιλιππίδη!
Nέο ένταλμα σύλληψης για το Φιλιππίδη!  thumbnail

Nέο ένταλμα σύλληψης για το Φιλιππίδη!

Νέα ποινική δίωξη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Διαφθοράς στο πλαίσιο της υπόθεσης των επισφαλών δανείων που χορήγησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, αυτή τη φορά για τα δάνεια στον όμιλο του επιχειρηματία Π. Ευθυμίου. Η δίωξη που αφορά τα αδικήματα της απιστίας, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος και της συνέργειας σε απιστία, αγγίζει συνολικά 14 πρόσωπα, μεταξύ άλλων στελέχη της τράπεζας την περίοδο Φιλιππίδη. Η δίωξη βασίζεται στο δεύτερο πόρισμα του κ. Παναγιώτη Νικολoύδη, επικεφαλής της Αρχής για την Καταπολέμηση Νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, το οποίο και αφορά δάνεια συνολικού ύψους 104 εκατομμυρίων ευρώ που χορήγησε το ΤΤ το 2009 σε τρεις εταιρείες συμφερόντων Ευθυμίου.


Με αφορμή τη δίωξη, εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης για τον Άγγελο Φιλιππίδη, πρώην πρόεδρο της τράπεζας που εξακολουθεί να κρατείται σε Φυλακές της Κωνσταντινούπολης.


Σύμφωνα με πληροφορίες το σκέλος του πορίσματος Νικολούδη που αφορά τον επιχειρηματία Λουκά Έλληνα βρίσκετε στο στάδιο της προκαταρκτικήε εξέτασης.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X