Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Yπάρχει τρόπος να μεγαλώσει το μήκος του πέους;
Yπάρχει τρόπος να μεγαλώσει το μήκος του πέους;  thumbnail

Yπάρχει τρόπος να μεγαλώσει το μήκος του πέους;

Αναγνώστης μας ρωτά: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ενας φίλος μου θέλει να μακρύνει το πεος του με ασκήσεις. Μπορείτε να μας πειτε οδηγιες για τισ ασκησεις; 


Αγαπητέ αναγνωστη. Στο ερώτημά σας απαντά ο  Χειρουργός- Ουρολόγος Ανδρολόγος και Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, κύριος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης.


 


Το πέος για να μακρύνει θέλει επέμβαση:


Φαλλοπλαστική. H επέμβαση αυτή δίνει μήκος και όγκο στο πέος των ανδρών, ενώ αντίστοιχη της τεχνικής αυτής είναι η αυξητική του στήθους στις γυναίκες, μετά την οποία οι γυναίκες αισθάνονται ένα είδος υπεροχής και μεγαλύτερης σεξουαλικότητας.


 


Ποιοι άνδρες την ζητούν


Οι άνδρες που ζητούν μεγέθυνση ή αυξητική είναι συνήθως εκείνοι που ανήκουν στο μέσο όρο, αλλά αισθάνονται ότι υπολείπεται σε μέγεθος από κάποιους άλλους με τους οποίους συγκρίνονται (φίλους, συμμαθητές ή ακόμη και φανταστικούς αντεραστές).


 


Η Νέα Τεχνική


Η αισθητική και λειτουργική φαλλοπλαστική είναι ουσιαστικά μια αλλαγή της σχέσης του ανατομικού εσωφαλλου με το έξω τμήμα του, το οποίο είναι και ορατό.


Αυτό γίνεται αλλάζοντας τη θέση του έσω τμήματος, αυτού που συνδέεται με το ηβικό κόκαλο. Πρακτικά, είναι μια ανάπλαση των σχέσεων πέους-δέρματος και οστού. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης επιμήκυνσης μπορεί να γίνει ταυτόχρονα και πάχυνση, αυξάνοντας την περίμετρο του φαλλού με φύλλο από ειδικά επεξεργασμένο δέρμα και λίπος.


Η επέμβαση διαρκεί περίπου μια ώρα, δεν χρειάζεται νοσηλεία αλλά ούτε και ιδιαίτερη μετεγχειρητική παρακολούθηση.


Η μέθοδος γίνεται από ειδικευμένο γιατρό ουρολόγο ή πλαστικό που έχει εξειδικευτεί σε αυτή την τεχνική. Είναι σημαντικό όμως, ο γιατρός που θα επιλέξει ο ενδιαφερόμενος να έχει μεγάλη εμπειρία σε παρόμοια περιστατικά, ώστε να διασφαλιστεί το άριστο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς και συγκεκριμένα τον καθ. Perovic, Πρόεδρο της European Association of Genital Surgery, και τον χειρουργό ουρολόγο ανδρολόγο Δρ. Κων/νο Κωνσταντινίδη, Πρόεδρο της In- ternational Association of Sexual Surge- ry, με τη νέα αυτή τεχνική η μεγέθυνση επιτυγχάνεται με ένα ειδικό βιοσυνθετικό υλικό (scafoil).


Το νέο αυτό βιοσυνθετικό υλικό (scafoil), όταν εμποτίζεται με τον ορρό του ίδιου του άνδρα (ασθενούς) αποκτά ιδιότητες αυτομοσχεύματος. Η τεχνική αυτή δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα, και εφαρμόζεται σε όλα τα εξειδικευμένα Κέντρα της Αμερικής της Ευρώπης αλλά και στην Ελλάδα.


 


Φόβοι – Προβληματισμοί


Ο μεγαλύτερος προβληματισμός και φόβος των ανδρών που ενδιαφέρονται να προχωρήσουν σε αυτή την επέμβαση, είναι μήπως μετά, αντιμετωπίσουν πρόβλημα στύσης. Υπάρχουν ορισμένοι γιατροί οι οποίοι δεν γνωρίζουν επαρκώς τη μέθοδο γι’ αυτό είναι επιφυλακτικοί ή δεν τη θεωρούν αναγκαία, όταν οι «ασθενείς» τους ζητούν πληροφορίες. Όπως μπορεί να διαβεβαιώσει ο ειδικός γιατρός, δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τη σεξουαλική ικανότητα του άνδρα μετά την επέμβαση, ενώ ο καθ’ ένας δικαιούται να διαχειρίζεται το σώμα του και να βελτιώνει την εικόνα του όταν θεωρεί ότι θα νοιώθει καλύτερα

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X