Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Το ΣΔΟΕ Κρήτης βρήκε καθηγητή με 1 εκατ. ευρώ έμβασμα στο λογαριασμό του!
Το ΣΔΟΕ Κρήτης βρήκε καθηγητή με 1 εκατ. ευρώ έμβασμα στο λογαριασμό του!  thumbnail

Το ΣΔΟΕ Κρήτης βρήκε καθηγητή με 1 εκατ. ευρώ έμβασμα στο λογαριασμό του!

Φύλλο και φτερό θα κάνει το ΣΔΟΕ τους τραπεζικούς λογαριασμούς έξι καθηγητών από την Κρήτη μετά από καταγγελία που έφθασε στο Σώμα ότι οι εν λόγω εκπαιδευτικοί φέρονται να ασκούν παράνομες δραστηριότητες.


Σύμφωνα με το Cretalive.gr το ΣΔΟΕ έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δοθεί το πράσινο φως για το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών των έξι ελεγχόμενων.


Εντωμεταξύ, όπως αναφέρει η ίδια πηγή σε φάση ελέγχου βρίσκονται και άλλοι εκπαιδευτικοί στο νησί καθώς δόθηκε σήμα από την αρμόδια Αρχή να ελεγχθούν αφού στους λογαριασμούς τους βρέθηκαν  "παχυλά" εμβάσματα, τα οποία θα πρέπει να δικαιολογήσουν.


Πρόκειται για ένα δάσκαλο με έμβασμα ενός εκατομμυρίου ευρώ και έναν καθηγητή με έμβασμα 300.000 ευρώ. Οπως έγινε γνωστό από κύκλους του ΣΔΟΕ, οι δύο ελεγχόμενοι εκπαιδευτικοί ανέφεραν ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από χρηματιστηριακά κέρδη, τόκους αλλά και … χαρίσματα γάμου!

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X