Κριτσίνια με τυρί

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">1 κούπα με διάφορα κίτρινα τυριά σε κομματάκια</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">2 κούπες κοσκινισμένο αλεύρι για όλες τις χρήσεις</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Mισή κούπα λιωμένο βούτυρο</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι αλάτι</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σνακ για κάθε ώρα της ημέρας.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Ανακατεύουμε το αλεύρι και το αλάτι και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και τα τυριά. Ζυμώνουμε προσθέτοντας δύο κουταλιές της σούπας νερό και αφήνουμε τη ζύμη για μισή ώρα στο ψυγείο.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 165 βαθμούς και εν τω μεταξύ πλάθουμε μπαστουνάκια λεπτά και μακριά από τη ζύμη μας. Τοποθετούμε μία λαδόκολλα στο ταψί και αφήνουμε εκεί τα κριτσίνια με κενο ανάμεσά τους.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Ψήνουμε για 20 λεπτά ώσπου να αρχίσουν να ροδίζουν.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα