Αρχική / More / Τα νέα της ημέρας / Επι 12 χρόνια έκανε το γιατρό χωρίς να έχει πτυχίο!
Επι 12 χρόνια έκανε το γιατρό χωρίς να έχει πτυχίο!  thumbnail

Επι 12 χρόνια έκανε το γιατρό χωρίς να έχει πτυχίο!

Την καταγγελία πως ο γιατρός τηςΣκύρου, ασκούσε την ιατρική με πλαστά πιστοποιητικά έκανε ο Δήμαρχος του νησιού, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega και ζητώντας μάλιστα την άμεση προκήρυξη νέας… 
θέσης, γιατί η υπάρχουσα γιατρός είναι υπό κατάρρευση.
Ο Δήμαρχος Σκύρου, Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, εξήγησε στην εκπομπή πως το νησί διαθέτει ένα πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο, κατώτερου του κέντρου υγείας και ο συγκεκριμένος γιατρός ήταν διευθυντής του.
Σύμφωνα με το δήμαρχο, δεν έπεσε στην αντίληψη κανενός, ούτε τη δική του, που είναι και ο ίδιος γιατρός, ούτε κανενός άλλου, από τους πολλούς που πηγαίνουν στο νησί, η επιστημονική του ανεπάρκεια. Ήταν σχετικός με την ιατρική αλλά είχε πλαστά πιστοποιητικά. Ο δήμαρχος τόνισε πως είχε φοιτήσει στην Σαπιέντζα της Ρώμης, έγινε ωστόσο έλεγχος αλλά δεν υπήρχε γιατρός με πτυχίο σε αυτό το όνομα, όπως δεν υπήρχε και στον τίτλο ειδικότητας.

Μάλιστα, δήλωσε πως αυτό για το οποίο διαμαρτύρονται συνεχώς είναι η ελλειπής παρουσία του. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, δεν ήταν ούτε τους μισούς μήνες του χρόνου στο νησί και πως έχει εξαφανιστεί από τον Ιούνιο και το νησί πάσχει από γιατρό.
Ο Δήμαρχος ζήτησε την προκήρυξη νέας θέσης, δηλώνοντας πως οι αποδοχές του νέου γιατρού θα είναι χαμηλές αλλά τόνισε πως σαν δήμος Σκύρου, σαν κοινωνία σκυριανή, θα προσφέρουν ότι μπορούν.
Μάλιστα, ο κ. Χατζηγιαννάκης, τόνισε πως υπάρχει μία γιατρός η οποία είναι υπό κατάρρευση. «Έχει μείνει 40 κιλά λόγω της έντασης και του φόρτου εργασίας επί 30 ημέρες το μήνα. Έχει μειωμένη όραση, και θέλει να κάνει μία επέμβαση, έχει προχωρημένο καταρράκτη και σκέφτεται να πάει να κάνει την εγχείρηση».
 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X