Αρχική / More / Celebrity news / Λάτσιος – Μενεγάκη στα δικαστήρια: Όλες οι λεπτομέρειες
Λάτσιος – Μενεγάκη στα δικαστήρια: Όλες οι λεπτομέρειες   thumbnail

Λάτσιος – Μενεγάκη στα δικαστήρια: Όλες οι λεπτομέρειες

Οι σχέσεις ανάμεσα στο πρώην παντρεμένο ζευγάρι δεν είναι και οι καλύτερες, τέσσερα χρόνια περίπου μετά τον χωρισμό τους. Όπως έγραψε το govastileto.gr ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος ζητάει από την Ελένη Μενεγάκη να του καταβάλλει το ποσό του 1.626.438,90 ευρώ, που είναι το μερίδιο της περιουσίας που απέκτησε μαζί της, όταν ήταν παντρεμένοι.


"Η εναγόμενη κατά τον χρόνο τέλεσης του γάμου μας διέθετε ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας 626.395,81 ευρώ και πραγματικής (αγοραίας/εμπορικής) 762.920.02 ευρώ, η οποία ανήλθε κατά την 1.2.2011 κατά την αντικειμενική της αξία στο ποσό 918.086,52 ευρώ, ενώ κατά την πραγματική (αγοραία/εμπορική) της αξία στο ποσό των 1.320.000. Η εναγόμενη κατά τον χρόνο διακοπής της έγγαμης συμβίωσής μας διέθετε περιουσία, συνολικής αξίας -λαμβανόμενης υπόψη της πραγματικής (εμπορικής/αγοραίας) αξίας των άνω ακινήτων- 4.572.877,80 ευρώ", αναφέρει στην αγωγή του ο Γιάννης Λάτσιος.


Σύμφωνα με τον διευθυντή προγράμματος του Αnt1, τα εννέα χρόνια που ήταν παντρεμένοι η παρουσιάστρια αύξησε την περιουσία της κατά 3.250.000 ευρώ περίπου και ζητάει από την πρώην σύζυγό του τα μισά χρήματα. Όμως η Ελένη δεν έχει διάθεση να του δώσει ούτε σεντ έτσι κατέθεσε και εκείνη αγωγή: "Είναι προφανής η πρόθεσή του να μου προκαλέσει οικονομική βλάβη, χωρίς να έχει προς τούτο κανένα δικαίωμα. Όταν συμφωνήσαμε να εκδώσουμε το 2010 συναινετικό διαζύγιο, δεν ήγειρε καμία αξίωση για συμβολή του σε αποκτήματα. Τότε δεν θεωρούσε ότι είχε τέτοια αξίωση".


Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του StarComments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X