Αρχική / Αμοιβή 3000 δολαρίων για δοκιμή νέου εμβολίου της γρίπης
Αμοιβή 3000 δολαρίων για δοκιμή νέου εμβολίου της γρίπης thumbnail

Αμοιβή 3000 δολαρίων για δοκιμή νέου εμβολίου της γρίπης

Όλα τα συμπρώματα της γρίπης, όπως φτάρνισμα, συνάχι, πονοκέφαλο και πυρετό θα υποστούν 100 εθελοντές στο όνομα της επιστήμης. Ο λόγος;  Οι επιστήμονες του Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας θα μολύνουν ανθρώπους με τον ιό της γρίπης στο πλαίσιο πειράματος με στόχο  τη δημιουργία νέων πιο αποτελεσματικών εμβολίων.


Οι εθελοντές που θα γίνουν τα ανθρώπινα πειραματόζωα, θα πάρουν αποζημίωση 3.000 δολάρια, όπως  μεταδίδουν τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα. Οι εθελοντές θα είναι μέχρι 50 ετών, ενώ η δόση που θα τους χορηγηθεί θα προκαλέσει ήπια έως μέτρια συμπτώματα. Θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον εννέα ημέρες στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί θα παρακολουθούν πώς το σώμα τους αντιδρά στα διαφορετικά στάδια της νόσου. «Τα εμβόλια είναι αποτελεσματικά, αλλά πάντα υπάρχει δυνατότητα βελτίωσης», δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας, δρ Μάθιου Μέμολι.Οι προσφερόμενοι για πειραματόζωα θα πρέπει να είναι υγιείς καθώς οι επιστήμονες  θέλουν να διαπιστώσουν με ακρίβεια πώς αντιδρά το ανοσοποιητικό τους σύστημα.


X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X