Αρχική / Μόδα & Ομορφιά / Ένα διαφορετικό smokey eye!
Ένα διαφορετικό smokey eye! thumbnail

Ένα διαφορετικό smokey eye!

Δοκίμασε αυτό το μακιγιάζ την επόμενη φορά και αγκάλιασε την πιο σκοτεινή πλευρά σου! Αυτό το μακιγιάζ είναι τέλειο για αυτές που δεν θέλουν να φαίνεται ότι έχετε προσπαθήσει πολύ, αλλά θέλουν την ίδια δραματικότητα. Είναι η τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην αγριάδα του μαύρου και την απαλότητα του γκρι. 


Θα χρειαστείτε ένα μαύρο sparkly eyeliner ένα κανονικό μαύρο eyeliner, ένα μολύβι για το εσωτερικό των ματιών και ένα μπεζ μολύβι. Φυσικά στο τέλος θα περάσετε τις βλεφαρίδες σας με την αγαπημένη σας μάσκαρα!


Το πρώτο βήμα σας είναι να περάσετε το άνω βλέφαρο με μια χοντρή γραμμή με το sparkly eyeliner σας. Περάσετε και το κάτω βλέφαρο αλλά όχι με τόσο χοντρή γραμμή βέβαια. Με το μαύρο eyeliner σας περάστε το πάνω βλέφαρο, πολύ κοντά στις βλεφαρίδες σας όμως, σχεδόν πάνω. Περάστε με το μολύβι τις εσωτερικές γραμμές των βλεφάρων για να κάνετε το βλέμμα σας πολύ έντονο. Περάστε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα και βάλτε το μπεζ μολύβι σας, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών.


 X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X