Σπυρόπουλος: Αποκτάμε νοοτροπία νικητή

Στην νοοτροπία νικητή, που αποκτά ο Παναθηναϊκός, στάθηκε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, που παράλληλα έδωσε σύνθημα νίκης ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ στο Γεντί ΚουλέΟι δηλώσεις του νεαρού μπακ στην κάμερα της NOVA:

Για το αν ανοίγει ο δρόμος για τον τελικό του Κυπέλλου μετά την εντυπωσιακή νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού Βόλου: «Σίγουρα με αυτή την παρουσία που έχουμε, μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού. Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν κοιτάμε τίποτα άλλο».

Για την καλή εμφάνιση των παικτών του «Τριφυλλιού» και την ανοδική πορεία που έχει η ομάδα: «Ήταν πάρα πολύ καλή εμφάνιση, κρατάμε τα θετικά, αλλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα μετά από τέτοια εμφάνιση. Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΟΦΗ με την ίδια νοοτροπία για να κερδίσουμε τον αγώνα».

Για την θετική του εμφάνιση στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έπαιξα καλά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μείνει ικανοποιημένος ο προπονητής μου και να έχω κάνει αυτά που μου ζήτησε, ώστε να μπορέσω να έχω περισσότερες ευκαιρίες και να δείξω τι αξίζω. Κακά τα ψέματα, δεν αρκεί να είσαι καλός σε ένα παιχνίδι, γιατί σημασία έχει η διάρκεια».

Για τις πέντε σερί νίκες του Παναθηναϊκού σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Πιστεύω ότι σιγά-σιγά αποκτάμε νοοτροπία νικητή. Πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, είναι υποχρέωση μας και θέλουμε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να είμαστε με καλή βαθμολογία στα πλέι οφ».

Για τον αγώνα που ακολουθεί κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο: «Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι, όμως αν είμαστε σοβαροί στην άμυνα και εξουδετερώσουμε τον αντίπαλο μας, τότε θα έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε και να πάρουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί στην άμυνα, τότε θα κερδίσουμε».

Για την ομάδα του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ έχει ανέβει τις τελευταίες αγωνιστικές, είναι μια δεμένη ομάδα και έχει αρχίζει να παίρνει αποτελέσματα. Και στην Τρίπολη που είναι μια δύσκολη έδρα πήρε θετικό αποτέλεσμα. Είναι μια ομάδα η οποία βασίζεται πιο πολύ στον Παπάζογλου, που μπορεί να παίρνει τις ψηλές μπαλιές, να κατεβάζει τη μπάλα και να μοιράζει παιχνίδι. Πιστεύω ότι αν προσέξουμε σε αυτό το κομμάτι, τότε δεν θα έχουμε κάποιο πρόβλημα».

Σχετικά άρθρα