Εδωσε Μπερτέν στην Καλαμαριά η Παναχαϊκή

Παρελθόν από την Παναχαϊκή αποτελεί ο Φραντς Μπερτέν, καθώς την Παρασκευή η πατρινή ομάδα ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γάλλου αμυντικού στην Καλαμαριά.Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι ο Δήμας δόθηκε δανεικός στην Αχαϊκή, ο Γεωργίου έμεινε ελεύθερος, ενώ ανακοινώθηκαν και οι δώδεκα, συνολικά, ποδοσφαιριστές, που έφυγαν από την Παναχαϊκή κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
"H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει λόγω των καλών σχέσεων με την διοίκηση του Απόλλωνα Καλαμαριάς παρεχωρήθη σε αυτή χωρίς κανένα χρηματικό ποσό ο Γάλλος σέντερ μπακ της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή BERTIN FRANTZ.
Ο Bertin Frantz προσέφερε εξαιρετικές υπηρεσίες στο μικρό διάστημα που αγωνίσθηκε και λόγω του ήθους του και του τρόπου που αντιμετώπισε το τελευταίο χρονικό διάστημα που δεν αγωνιζόταν στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του ευχόμεθα να είναι απόλυτα ευτυχισμένος στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.
Ο προπονητής κ. Νίκος Παπαδόπουλος πρότεινε την απόκτηση δύο γνωστών νεαρών σέντερ μπακ που αγωνίζονται στην SuperLeague και στην FootballLeague και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι πολύ κοντά στην απόκτηση τους.
3. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή στα πλαίσια των καλών σχέσεων με την ομάδα της Αχαϊκής παραχώρηση δανεικό μέχρι τον Ιούνιο του 2014 τον νεαρό και ταλαντούχο σέντερ φορ της ομάδας μας Δήμα Δημήτριο.
4. Ελεύθερος κατόπιν κοινής συμφωνίας έμεινε ο κεντρικός αμυντικός Παναγιώτης Γεωργίου το συμβόλαιο του οποίου λήγει στις 30/6/2014.Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή εύχεται στον Παναγιώτη Γεωργίου να έχει κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία.
Κατόπιν αυτών των εξελίξεων οι ποδοσφαιριστές που απεχώρησαν από την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 2014 είναι οι εξής:
1.Λαζαρίδης ( μετεγγράφει Κισσαμικό)
2.Παληγεώργο (μετεγγράφει Ηρακλή Ψαχνών)
3.Villareho (μετεγγράφει Ηρακλή Ψαχνών)
4.Κοκκίνης (μετεγγράφει Παλευσινιακό)
5.Bertin (μετεγγράφει Απόλλων Καλαμαριάς)
6.Καραμανλής (μετεγγράφει Τύρναβος)
7.Γεωργίου (ελεύθερος)
8.Μαραγκουδάκης (μετεγγράφει Χανιά)
9.Βοzic (μετεγγράφει σε ομάδα του Αζερμπαιζάν)
10.Sitoe (ελεύθερος)
11.Zlatkovic (μετεγγράφει στην Βοσνία)
12.Δήμας (Αχαϊκή)."

Σχετικά άρθρα