Πρίφτης: Οριακό παιχνίδι για εμάς

Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Απόλλωνα Πατρών (1/2), με τον προπονητή των ροδιτών, Δημήτρη Πρίφτη, να τονίζει ότι το παιχνίδι με τους πατρινούς είναι οριακό και πολύ κρίσιμο για το μέλλον της ομάδας του και η αναγκαιότητα της νίκης είναι επιβεβλημένη."Είναι ένα οριακό παιχνίδι για εμάς. Πολύ κρίσιμο για το μέλλον μας. Η αναγκαιότητα της νίκης είναι επιβεβλημένη, καλούμε τον κόσμο να είναι συμπαραστάτης και να ενθαρρύνει την προσπάθεια μας", είπε ο προπονητής του Κολοσσού.

Από την πλευρά των παικτών, ο Τρέβις Σίμπσον επισημαίνει: "Το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων σταμάτησε για εμάς την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στο Ρέθυμνο.

Τώρα, κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Και θα το καταφέρουμε εάν μπορέσουμε να πάμε το παιχνίδι στον δικό μας ρυθμό και παίξουμε την άμυνα που μπορούμε και γνωρίζουμε.

Απέναντι μας έχουμε μια εξαιρετικά αξιόλογη ομάδα και θα χρειαστεί να καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για να φτάσουμε στον στόχο μας.

Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να δημιουργήσει μια καταπληκτική ατμόσφαιρα και να μας δώσει ώθηση, έχουμε ανάγκη τον κόσμο μας".

Σχετικά άρθρα