Πετράκης: Να σεβόμαστε τον εαυτό μας

Να δείξει σεβασμό τόσο στους αντιπάλους του, όσο και στον ίδιο του τον εαυτό πρέπει ο ΠΑΣ για να βελτιωθεί στη συνέχεια, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πετράκη στη Nova:
Για την αλλαγή προπονητή: "Ο προηγούμενος προπονητής είχε αφήσει το στίγμα του όπως και οι παίκτες που έφυγαν. Οι πολλές αλλαγές προπονητών άφησαν το στίγμα τους και αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν.

Εμείς θα προσπαθήσουμε η ομάδα να βρει το δρόμο της ξέροντας τις δυσκολίες και πιστεύουμε σε αυτή την ομάδα. Η ομάδα θα βοηθηθεί και με μεταγραφές και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε".

Για το ποιος ήταν ο λόγος που επέλεξε να έρθει στην ομάδα του ΠΑΣ: "Τα Γιάννενα είναι μεγάλος ποδοσφαιρικός σύλλογος και έχει πολύ καλή ομάδα και δυναμική,. Για κάθε προπονητή αυτοί οι λόγοι αποτελούν κίνητρο".

Για την πορεία του στον Εργοτέλη: "Ο Εργοτέλης είναι μια διαφορετική ομάδα. Τα δεδομένα μας καθορίζουν το τι θα κάνουμε.

Τα ρόστερ είναι διαφορετικά, εμείς θα προσπαθήσουμε να μάθουμε την ομάδα, να δούμε πως μπορεί να βοηθηθεί και το προσωπικό δεν μπαίνει ποτέ στη μέση.

Υπάρχουν δεδομένα που πρέπει να σεβόμαστε και θέλουμε η ομάδα να εξαλείψει τα αρνητικά που έχει".

Για τον Σάκη Τσιώλη: "Σέβομαι πολύ και τον εκτιμώ και ως άνθρωπο και ως αξία. Έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του. Σέβομαι τη δουλειά του και από κει και πέρα η ζωή πάει μπροστά.

Ο Σάκης Τσιώλης έκανε το καλύτερο που μπορούσε και στηριζόμαστε σε αυτά που έχει η ομάδα".

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό: "Δεν παίζουμε μόνοι μας. Μέσα από την εκτίμηση θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα.

Σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά για μένα είναι να σεβόμαστε τον εαυτό μας. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτό είναι το μεγάλο μας όπλο".

Ενα μήνυμα για τους φιλάθλους: "Ο κόσμος διαχρονικά είναι δίπλα στην ομάδα και η ομάδα τον χρειάζεται. Πρέπει να είναι ο 12ος παίκτης και θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο".

Για τα κοινά στοιχεία των κρητικών και των ηπειρωτών: "Υπάρχουν πολλοί δεσμοί και πολλοί πρόγονοί μας έχουν δώσει εδώ τις μάχες τους.

Εχω πολλούς φίλους εδώ και πολύ καλές σχέσεις. Αυτό με βοηθάει και συναντώ καταστάσεις και φιλίες αλλά το πιο σημαντικό είναι να πάει καλά η ομάδα".

Σχετικά άρθρα