Πουρές από κάστανα, από τον Γάλλο σεφ Chez Lucien!

<div> </div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;">Ο Γάλλος σεφ Chez Lucien σας προτείνει να φτιάξετε για εσάς και την οικογένεια σας έναν ξεχωριστό πουρέ από κάστανο. Τα υλικά είναι για 4 άτομα.</div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"><strong>Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:</strong></div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"><span style="color: #333333;">Μία σακούλα κάστανα Ponthier (μπορείτε να τα βρείτε στο supermarket AB)</span></div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;">3/4 γάλα</div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;">300 γρ. κρέμα γάλακτος</div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;">αλάτι και πιπέρι</div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"><strong>Πώς θα παρασκευάσω τον πουρέ;</strong></div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"><strong>Η διαδικασία παρασκευής του πουρέ κάστανο είναι απλή και γρήγορη! </strong><span>Βάζουμε μια τσάντα από κάστανα "Ponthier"  σε μια κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με το γάλα. Αφού ζεσταθεί το γάλα, (προσοχή όχι να βράσει) βάζουμε τα ζέστα κάστανα χωρίς το γάλα στο μίξερ. Στην συνέχεια, προσθέστε σιγά σιγά την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει πουρές  και στο τέλος προσθέστε βούτυρο ανάλογ</span><span>α με το γούστο σας. </span></div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"> </div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"><strong>Καλή σας όρεξη!</strong></div>
<p> </p>
<div style="text-align: justify;"><strong>Chez Lucien</strong></div>
<p> </p>

Σχετικά άρθρα