Νάτχο: Ο Ολυμπιακός προσπάθησε, αλλά προτίμησα τον ΠΑΟΚ

Κρούση από τον Ολυμπιακό πριν υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε ο Νάτχο!Μιλώντας στο PAOK TV, ο Ισραηλινός άσος τόνισε ότι και ο Ολυμπιακός ήταν ανάμεσα στις ομάδες που κινήθηκαν για την απόκτησή του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν κατάλαβε πόσο σπουδαίο ήταν για τους φιλάθλους να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Ίσως μετά το πρώτο παιχνίδι μου με την ομάδα καταλάβω την αγάπη τους για την ομάδα".

Για το πώς αισθάνεται με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: "Είμαι πολύ χαρούμενος, πραγματικά πολύ ενθουσιασμένος που θα παίξω γι΄αυτό το κοινό. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, όλοι μαζί να πάμε ένα μικρό βήμα παραπάνω".

Για το πρώτο καλωσόρισμα από τον κόσμο στον αγώνα με τον Απόλλωνα: "Πρώτα απ’ όλα πολλά ευχαριστώ, ήταν καταπληκτικό, δεν ένιωθα τίποτα όταν έμπαινα στο γήπεδο. Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένος, ευχαριστώ πάρα πολύ".

Για την πρώτη εντύπωσή του από την Τούμπα: "Θέλω να δω γεμάτο αυτό το γήπεδο. Μετά θα σας πω πιο πολλά".

Για την πρώτη εντύπωση από την ομάδα και τους νέους συμπαίκτες του: "Καλή, πολύ καλή. Όταν κερδίζεις 3-0 είναι πάντα καλό και ελπίζω να συνεχίσουμε να κερδίζουμε και όλοι μαζί να προχωρήσουμε".

Για το πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί: "Ελπίζω στο επόμενο ματς".

Για τις ομάδες που τον πολιόρκησαν και τις προσφορές που είχε τις τελευταίες μέρες πριν έρθει στον ΠΑΟΚ: "Είχα προτάσεις από ομάδες στην Ευρώπη και από μία στην Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να με προσεγγίσει να πάω στην Αθήνα, αλλά προτίμησα τον ΠΑΟΚ".

Για τη δήλωση που έκανε στο Ισραήλ ότι πάει εκεί που του λέει η καρδιά του: "Ακούω μόνο την καρδιά μου. Όταν ήρθα εδώ αισθάνθηκα σαν να είμαι σε οικογένεια. αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν αισθάνεσαι καλά όλα πάνε καλά".

Σχετικά άρθρα