Μαυροκεφαλίδης: Ενα σουτ…

Στην αστοχία του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Λουκάς Μαθροκεφαλίδης, μετά την ήττα από την Μπαρυσελόνα, τονίζοντας ότι ένα εύστοχο σουτ στο φινάλε θα μπορούσε να αλλάξει την… ιστορία της αναμέτρησης.Αναλυτικά όλα, όσα έγραψε ο διεθνής άσος στο blog του στο Paobc

"Γεια σε όλους,

Αν θέλουμε να ξεκινήσουμε από τον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, μπορούμε να πούμε πως μας κέρδισε δίκαια. Ήταν καλύτερη και κατάφερε να φύγει νικήτρια από το ΟΑΚΑ. Εμείς προσπαθήσαμε να σταματήσουμε κάποια ατού της, το κάναμε σε κάποια φάση στην άμυνα μας αλλά έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο, ενώ εμείς, στη δική μας επίθεση, ήμασταν άστοχοι σε κρίσιμα σουτ του αγώνα. Ένα σουτ αν βάζαμε στο τέλος μπορεί να είχε γυρίσει η κατάσταση και να βλέπαμε ένα διαφορετικό φινάλε. Κάπως έτσι, λοιπόν, κρίθηκε ο αγώνας στις λεπτομέρειες και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από το να κοιτάξουμε μπροστά και να δούμε τη συνέχεια.

Το σημαντικό είναι πως είμαστε μέσα στους στόχους μας. Τίποτε δεν έχει χαθεί. Το επόμενο παιχνίδι με τη Μάλαγα στην Ισπανία είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αλλά θα το δούμε όταν έρθει εκείνη η ώρα. Για την ώρα έχουμε την διακοπή στην Ευρωλίγκα και πρέπει να ασχοληθούμε με τα παιχνίδια που έρχονται. Πρώτα με τα Τρίκαλα και μετά στη Δράμα με τον ΚΑΟΔ. Παιχνίδια που θα πρέπει να μας βοηθήσουν να ανασυνταχθούμε πριν από τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως σε μια εβδομάδα διεκδικούμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και επιβάλλεται να είμαστε πανέτοιμοι. Άρα, θα πρέπει ν’ ανασυνταχθούμε άμεσα και να συγκεντρωθούμε στα παιχνίδια που ακολουθούν. Βήμα, βήμα να πάμε προς τους στόχους μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Λουκάς".

Σχετικά άρθρα