Λυκογιάννης: Να εκμεταλλευτούμε το ματς με Ολυμπιακό

Ο Ικαρος υποδέχεται τον Ολυμπιακό (2/2), με τον προπονητή της ομάδας της Χαλκίδας, Αρη Λυκογιάννη, να τονίζει ότι η ομάδα του πρέπει να εκμεταλλευτεί την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους, ενόψει των επόμενων με αντιπάλους που είναι στο δικό της επίπεδο."Από παιχνίδι σε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε καλύτεροι και αυτός είναι ο στόχος μας για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό επί καθημερινής βάσης στις προπονήσεις και η ομαδικότητα μας είναι σε πολύ μεγαλύτερο σημείο.

Στόχος μας είναι να την παρουσιάσουμε και απέναντι στον Ολυμπιακό, ώστε να εκμεταλλευτούμε αυτό το παιχνίδι, εν’ όψει των επόμενων με αντιπάλους που είναι στο δικό μας επίπεδο.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο για να παρακολουθήσει μια ομάδα κορυφαίου επιπέδου στην Ευρώπη σαν τον Ολυμπιακό και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος για να παρουσιάσουμε καλή εικόνα", είπε ο προπονητής του Ικαρου Χαλκίδας.

Από την πλευρά των παικτών, ο Νίκο Στρναντ είπε: "Είναι ένα παιχνίδι-γιορτή για την πόλη και τον κόσμο της Χαλκίδας, όμως εμείς δεν το βλέπουμε έτσι.

Σίγουρα ξέρουμε και καταλαβαίνουμε ότι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό και παράλληλα θέλουμε να "κερδίσουμε" πράγματα εν’ όψει των επόμενων αγώνων μας".

Σχετικά άρθρα