Δέλλας: Η αντίστροφη μέτρηση για την άνοδο έχει ξεκινήσει

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη της ΑΕΚ και δίχως διάθεση για ιδιαίτερη ανάλυση του αγώνα (τι να πει άλλωστε… 8-0 ήρθε το ματς) ο Τραϊανός Δέλλας στην συνέντευξη Τύπου, έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του, υπογραμμίζοντας πως η αντίστροφη μέτρηση για την άνοδο έχει ξεκινήσει…
Αναλυτικά ο Δέλλας είπε στη συνέντευξη Τύπου:
"Το να κάνουμε κριτική μετά από ένα 8-0 δεν ξέρω κατά πόσο χρησιμεύει. Τα παιδιά μπήκαν σοβαρά, όπως είχαμε συζητήσει όλη την εβδομάδα, γνωρίζοντας ότι θα παίξουμε σε ένα άδειο και κρύο γήπεδο. Τους ζήτησα να βρουν κίνητρα, που άλλες φορές μας δίνει ο κόσμος. Ανταποκρίθηκαν πλήρως. Πέτυχαν 8 γκολ, θα μπορούσαν κι άλλα, είχαν διάθεση, έκαναν «τρίγωνα».

Με όλο το σεβαμό που έχω προς όλες τις ομάδες, εύχομαι να μην τις ξαναβρούμε μπροστά μας. Κάθε ομάδα που περνάει, για μας, δεν ξαναπερνάει πλέον…Η αντίστροφη μέτρηση στο θέμα ανόδου έχει ξεκινήσει για μας. Είναι λυπηρό να λείπει ο κόσμος από το γήπεδο. Αυτό με στεναχωρεί".

Βογιατζής: Δεν μετανιώνω για τον τρόπο που παίξαμε
Ο Μανδραϊκός ήρθε στο ΟΑΚΑ και προσπάθησε να παίξει ανοιχτά. Αποτέλεσμα αυτού είχε η ΑΕΚ να βρει χώρους και να φτάσει στο επιβλητικό 8-0. Ο τεχνικός του Μανδραϊκού, Στέλιος Βογιατζής, ωστόσο τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, πως δεν μετανιώνει για τον τρόπο που έστησε την ομάδα του.

Αναλυτικά είπε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΑΕΚ για τη φιλοξενία της. Για το παιχνίδι να πω πως ήταν δική μου επιλογή και έχω μάθει στα παιδιά να παίζουν χωρίς σκοπιμότητες. Βέβαια είναι ένα μεγάλο ρίσκο και αναλαμβάνω την ευθύνη. Δεν μετανιώνω για τίποτα, όσον αφορά την έκταση του σκορ. Απ’ αυτό το παιχνιδι έχουμε μόνο να κερδίσουμε.

Η ΑΕΚ στο σημερινό παιχνιδι ήταν εξαιρετική και νομίζω και η δική μας η παρουσία στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή. Τα παιδιά απογοητεύτηκαν και γέμισαν ένα μεγάλο βάρος, με αποτέλεσμα να μην… μπουν στο δεύτερο ημίχρονο.

Χτίζουμε τώρα ομάδα, πήρα ένα μεγάλο μάθημα. Πρέπει να προπονηθούμε, να γίνουμε καλύτεροι και να αλλάξουμε επίπεδο. Η ομάδα έχει καλά στοιχεία, παρά την έκταση του σκορ και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει πολύ καλύτερη".

Σχετικά άρθρα