Με Μαρκάνο και Βαλντές περιμένει Παναιτωλικό

Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ολυμπιακού ενδεχομένως να κάνει ο Νέλσον Βαλντές στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη, αφού ο Μίτσελ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, όπως και τον Μαρκάνο, που αναμένεται να πάρει και φανέλα βασικού
Με απογευματινή προπόνηση το Σάββατο (1/2) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Καραΐσκάκη.

Το βάρος από τον Μίτσελ έπεσε στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού, ενώ δουλεύτηκαν και οι στημένες φάσεις (κόρνερ και φάουλ). Το πρόγραμμα περιελάμβανε και διπλό.

Από αυτό προέκυψε μία πιθανή ενδεκάδα, από τον τρόπο με τον οποίο ήταν χωρισμένες οι ομάδες. Ο Ρομπέρτο αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα οι Σαλίνο, Χολέβας, Μανωλάς, ενώ μάλλον μαζί τους θα ξεκινήσει ο Μαρκάνο, τον οποίο δοκίμασε ο Μίτσελ.

Στο κέντρο οι Μανιάτης και Σάμαρης, με τον Κάμπελ να πηγαίνει αριστερά και τον Μασάντο δεξιά. Ο Ντομίνγκες με τον Σαβιόλα ή ο Ολαϊτάν με τον αργεντίνο θα είναι στην επίθεση

Στο μεταξύ, ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία, λόγω των ενοχλήσεων που αισθανόταν από την Παρασκευή και μοιραία έμεινε εκτός αποστολής. Μαζί του και ο τραυματίας Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος παραμένει σε στάδιο ανάρρωσης.

Αναλυτικά η αποστολή: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Στσέποβιτς και Βαλντές.

Σχετικά άρθρα