Μαρκόπουλος: Λύσεις μέσω της άμυνας μας

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΑΓΟΡ στην Πυλαία, με τον προπονητή του Δικέφαλου του Βορρά, Σούλη Μαρκόπουλο, να εκφράζει την ικανοποίηση του από την εμφάνιση των παικτών του και να στέκεται στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του."Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια, καθώς στα περισσότερα σημεία πήγαμε καλά. Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας βοήθησε, αλλά και στο Ρέθυμνο, καθώς είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει τον ρυθμό.

Μας δημιούργησε προβλήματα μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι πρέπει να κάνουμε στην άμυνα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κλείσαμε τους χώρους και βρήκαμε τα πατήματα μας στην επίθεση, όπου και ανεβήκαμε.

Η άμυνα μας ήταν σκληρή και μέσω αυτής βρήκαμε λύσεις. Το παιχνίδι ήταν ωραίο για τους θεατές, καθώς είχε μεγάλο σκορ.

Πρέπει να κοιτάξουμε τι δεν πήγε καλά στην άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο και το Ρέθυμνο είχε 6/8 αιφνιδιασμούς αλλά και πολλά επιθετικά ριμπάουντ, τα οποία δεν δώσαμε στη συνέχεια.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ομαδικότητα τους. Οι 28 ασίστ είναι μεγάλο νούμερο, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε σε άλλους τομείς.

Είχαμε αυτή την εβδομάδα δύο τραυματίες σε θέσεις κλειδιά και το γεγονός αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στη νίκη μας.

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι την Πέμπτη κόντρα σε μια ομάδα η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε άνοδο, τον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος κέρδισε στη Ρόδο", είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Μαρκ Πέιν τόνισε: "Ηταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από τη μεριά μας στο μεγαλύτερο μέρος του.

Δεχθήκαμε σημαντικούς πόντους στην αρχή από την ομάδα του Ρεθύμνου, όμως καταφέραμε να σπάσουμε το ρυθμό τους.

Παίξαμε πιο ομαδικά και αυτό ήταν το κλειδί ώστε να πάρουμε προβάδισμα και να το διατηρήσουμε μέχρι τέλους".

Σχετικά άρθρα