Σφαιρόπουλος: Ενέργεια, προσήλωση και ομαδικότητα

Ο Πανιώνιος υποδέχεται τον ΚΑΟΔ στη Νέα Σμύρνη, με τον προπονητή των καυνέρυθρων, Γιώργο Σφαιρόπουλο, να τονίζει ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με ενέργεια και προσήλωση στην άμυνα και στην επίθεση να λειτουργήσει ομαδικά. "Είναι σημαντική αναμέτρηση για μας. Παίζουμε με μια ομάδα, που με τα αποτελέσματα της στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν, έχει κερδίσει τον σεβασμό.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, να παίξουμε με ενέργεια και προσήλωση στην άμυνα και στην επίθεση να λειτουργήσουμε ομαδικά.

Να "διαβάσουμε", επίσης, το παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Περιμένουμε από τον κόσμο του Πανιωνίου να μας δώσει ώθηση για να ξεπεράσουμε ένα ακόμη «εμπόδιο»", είπε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Χρήστος Σαλούστρος συμπληρώνει: "Εχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Η Δράμα είναι πολύ καλή ομάδα όπως δείχνει και η πορεία της.

Εχει νικήσει εντός έδρας τον Ολυμπιακό και εμάς και τα αποτελέσματα αυτά δεν είναι τυχαία. Εχει, επίσης, κάνει αλλαγές στο ρόστερ της που την βοήθησαν.

Εχουμε προετοιμαστεί για ένα σκληρό ματς και πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουμε".

Σχετικά άρθρα