Παπάζογλου: Aπογοητευμένοι με το 1-1

Ο Θανάσης Παπάζογλου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το ισόπαλο αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σα Πίντο και έθεσε ως φετινό στόχο τη συμμετοχή του ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου.Οι δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Σε όλους αφήνει πικρία το αποτέλεσμα, αλλά ότι δεν χάσαμε είναι θετικό. Με βάση την εικόνα του αγώνα δεν είμαστε ικανοποιημένοι θέλαμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον ΟΦΗ: «Η έδρα είναι το όπλο μας, με εξαίρεση τη Βέροια που χάσαμε. Σε γενικές γραμμές προσπαθούμε να κρατάμε το μηδέν στην εστία μας και δουλεύουμε πολύ στην επίθεση, κάνοντας πολλές προσπάθειες. Χτες είχαμε πρωτοβουλίες, αλλά δεχτήκαμε το γκολ και κάπως τα χάσαμε. Στο ημίχρονο είπαμε ότι θα μπούμε και θα τα δώσουμε όλα. Πιστέψαμε παραπάνω και πατήσαμε περιοχή και δεν αφήσαμε κενούς χώρους».

Για τους στόχους του ΟΦΗ: «Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε αρκετό έδαφος στην αρχή του πρωταθλήματος και για αυτό και δεν σκεφτόμαστε τα πλέι οφ, ωστόσο με την ψυχολογία τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Μας ενδιαφέρει να μην κινδυνέψουμε και από εκεί και έπειτα να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Ακόμη, είμαστε μέσα στον στόχο του Κυπέλλου».

Για τον Παναθηναϊκό: «Τον περίμενα πολύ καλύτερο, αλλά δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο και μας έδωσε τη δυνατότητα να παρουσιαστούμε εμείς καλύτεροι».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία έδρα όπως η Τούμπα. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί».

Για το Κύπελλο: «Στόχος μας είναι να περάσουμε και έχουμε αβαντάζ. Στη συνέχεια θα αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό και μετά τη χθεσινή αναμέτρηση έχουμε αισιοδοξία ότι μπορούμε να περάσουμε στον τελικό».

Για τον Σα Πίντο: «Έχουμε την ίδια φιλοσοφία με τους Πορτογάλους. Ο Σα Πίντο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, παθιάζεται ακόμη και στην προπόνηση. Ανεβάζει πολύ την ψυχολογία μας, ξέρει ποδόσφαιρο και δεν του αρέσει να χάνει».

Για τον ίδιο: «Ακόμη δεν έχω σκεφτεί κάτι, ο ΟΦΗ είναι ένα κεφάλαιο για μένα. Μέχρι το καλοκαίρι έχουμε χρόνο μπροστά μας. Αν μου δοθεί η ευκαιρία να πάρω μεταγραφή στο εξωτερικό θα το κάνω».

Σχετικά άρθρα