Στην 4η κατηγορία της Γαλλίας ο Γκοβού

Στην Σασελέ θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Σίντνεϊ Γκοβού με μηνιάτικο 2092 ευρώ.

Στη Monts D’Or Azergues, που αγωνίζεταΙ στην τέταρτη κατηγορία της Γαλλίας, όπως είναι το πλήρες όνομα του συλλόγου αγωνίζεται και ένας ακόμη διάσημος ποδοσφαιριστής. Ο Λουντοβίκ Ζιουλί.

"Το συμβόλαιο μου δεν έχει κατατεθεί ακόμη στην ομοσπονδία, όμως έχω υπογράψει. Δεν ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσα βέβαια να έπαιζα στο υψηλότερο επίπεδο όμως δεν ήρθε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Είμαι χαρούμενος όμως που θα παίζω τα Σαββατοκύριακα με την Σασελέ. Δεν με φώναξε ο Ζιουλί, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας", δήλωσε ο Γκοβού για να συμπληρώσει:

"Είχα πει στον πρόεδρο πως αν δεν έβρισκα ομάδα στο επίπεδο που ήθελα είχα δύο επιλογές. Είτε να αγωνιστώ στην Σασελέ, είτε στην Πουί -εν- Βελέ ομάδα από την περιοχή που γεννήθηκα.

Έπειτα από συζητήσεις με την οικογένεια μου αποφάσισα πως ήταν καλύτερα στη Σασελέ".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 34χρονος εξτρέμ βάσει κανονισμών (σ.σ.: έχει παίξει σε επαγγελματικό επίπεδο και κατόπιν υπογράφει σε ερασιτεχνικό σύλλογο) θα εισπράττει 2092 ευρώ το μήνα.

Σχετικά άρθρα