Τριποτσέρης: Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος

Τη νίκη άξιζε ο ΟΦΗ στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπως υπογράμμισε ο Θοδωρής Τριποτσέρης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη φάση με τον Μεχντί Αμπέντ, όπου οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι…

Ο Τριποτσέρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3». Αναλυτικά δήλωσε:
Για τη φάση του πέναλτι με τον Αμπέιντ: «Δεν υπάρχει πέναλτι, κόβω καθαρά την μπάλα. Δεν ξέρω γιατί θεωρούν πως υπάρχει πέναλτι, εγώ βρήκα μόνο την μπάλα και δεν είχα καμία επαφή με τον Αμπέιντ»
Για τη διαιτησία του Κουτσιαύτη: «Υπάρχουν παράπονα και από τις δύο ομάδες. Συνολικά η εικόνα του ΟΦΗ ήταν καλύτερη απ’ αυτή του Παναθηναϊκού και θεωρώ πως αν είχαμε βάλει γκολ νωρίτερα, θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει».
Για τις σχέσεις του ιδίου, και των συμπαικτών του με τον Σα Πίντο: «Μας έχει κάνει ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Όλοι έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας, όλοι θέλουμε να διακριθούμε και μέσα απ’ αυτό να βοηθήσουμε και την ομάδα».
Για το ενδεχόμενο ΟΦΗ και Παναθηναϊκός να τεθούν ξανά αντίπαλοι αυτή τη φορά για το Κύπελλο: «Είναι κάτι που μας εξιτάρει, το να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό στον ημιτελικό».

Σχετικά άρθρα