ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Καλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ να λάβει μέτρα!

Οι αντιδράσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, με αφορμή την διαιτησία του Κουτσιαύτη στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά και το γεγονός ότι δεν ανέφερε το παραμικρό στο Φ.Α. για το αντικείμενο που χτύπησε τον Καπίνο, πήραν επίσημη μορφή την Κυριακή, με ανακοίνωση που εξέδωσε η πράσινη ΠΑΕ και με την οποία καλεί την ΚΕΔ/ΕΠΟ να λάβει μέτρα.Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια και επίσημα πάνω στη συμπεριφορά και τις αποφάσεις των διαιτητών του χθεσινού αγώνα της ομάδας μας με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Και τούτο διότι δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το γεγονός ότι ο τραυματισμός ποδοσφαιριστή από ρίψη αντικειμένου από την κερκίδα δεν κρίθηκε αρκετά σοβαρό περιστατικό από τον διαιτητή ώστε να καταγραφεί στο φύλλο αγώνα!

Θα μπορούσαμε εύκολα να επεκταθούμε και σε συγκεκριμένες λανθασμένες, καθοριστικές για τον αγώνα, αποφάσεις των διαιτητών. Είναι όμως τόσο ξεκάθαρες που η εικόνα και το video μιλούν με μεγαλύτερη ευκρίνεια από οποιοδήποτε κείμενο.

Επειδή όμως είναι η δεύτερη φορά φέτος που διαιτητής με πράξη ή παράλειψή του δέν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στη σωματική ακεραιότητα αθλητή μας, καλούμε την ΚΕΔ/ΕΠΟ να λάβει άμεσα και δραστικά μέτρα.

Σε τελική ανάλυση, αν οι διαιτητές δεν μπορούν να διασφαλίσουν το ελάχιστο, δηλαδή ότι όλοι οι αθλητές ανεξαρτήτως ομάδας δεν κινδυνεύουν στα γήπεδα, προφανώς δεν έχει νόημα να συζητάμε για οτιδήποτε άλλο".

Σχετικά άρθρα