Διπλό του Αστέρα στο ΟΑΚΑ

Αυτή τη φορά η Καλλονή δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, όπως στα παιχνίδια με τον Αρη και τον ΠΑΣ, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, κι έτσι γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα με 2-0 στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα της Τρίπολης τρέχει ένα αήττητο σερί 8 αγώνων (5 νίκες – 3 ισοπαλίες) και μείωσε τη διαφορά από τον 4ο Παναθηναϊκό στον πόντο…Με τον εκ των ιδιοκτητών της ομάδας Δημήτρη Μπάκο, αλλά και τον πρώην ηγέτη του, Ρούμπεν Ράγιος να βρίσκονται στην εξέδρα και να παρακολουθούν την αναμέτρηση, ο Αστέρας μπήκε δυνατά στο ματς και στο 14ο λεπό έφτασε κοντά στο γκολ.

Από πάσα του Ντε Μπλάσις στον Ουσέρο στην πλάτη άμυνας της Καλλονής, ο Ισπανός κοντρολάρει εξαιρετικά και σουτάρει με το αριστερό αλλά ο Χογκ απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Οι Αρκάδες είχαν την υπεροχή, η οποία καρποφόρησε στο 35ο λεπτό, όταν ύστερα από συνεργασία των Ντε Μπλάσις – Μουνάφο – Χουάνμα, ο τελευταίος με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1.

Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη έψαξε ένα ακόμη γκολ, προκειμένου να "κλειδώσει" τη νίκη και είχε δύο καλές ευκαιρίες, αρχικά στο 56′, όταν σε γύρισμα του Ντε Μπλάσις, ο Ουσέρο έκανε το σουτ, αλλά ο Χογκ απέκρουσε και κατόπιν στο 62′ το σουτ του Καράσκο από το ύψος του πέναλτι χτύπησε στο δεξί δοκάρι!

Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-2 στο 72′, όταν ο Μουνάφο έβγαλε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Καλλονής για τον Καράσκο που πλάσαρε ιδανικά τον Χογκ σιγουρεύοντας τη νίκη των Αρκάδων, που έχασαν κι άλλη ευκαιρία ενα λεπτό αργότερα με τον Ουσέρο, μόνος απέναντι στον Χογκ να αστοχεί…

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Χωριανόπουλος, Ποντάνι, Αναστασιάδης, Ζακουάνι, Κεϊτά (76’ Φαρία), Καλτσάς, Γιορέντε (77’ Καζάκης), Μανούσος, Λεοζίνιο, Περόνε (68’ Νιαμπούγιου).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κοντοές, Εντό, Ουσέρο, Μουνάφο (81’ Τσαμπούρης), Ντε Μπλάσις (79’ Ζησόπουλος), Καράσκο (85’ Κάφα), Χουάνμα.

Σχετικά άρθρα