Χάβος: Εχουμε κάνει βήματα προόδου

Δυσαρεστημένος για το αποτέλεσμα στο Καραϊσκάκη, αλλά ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Παναιτωλικού και την πρόοδο, που έχει κάνει, εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος μετά το ματς, μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για τον Μίτσελ
Ο Μάκης Χάβος τόνισε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς με Ολυμπιακό και τα θύματα της Θύρας 7: "Καταρχήν όπως είπα και μετά το ματς ο Θεός να αναπαύσει τις ψυχές των  θυμάτων της Θύρας 7. Να μην γίνει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο σε γήπεδο. Να αναπαύσει τις ψυχές τους και να δίνει δύναμη στις οικογένειές τους. Στο αγωνιστικό μέρος για εμάς είναι θετικό πως ο Ολυμπιακός δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση αυτήν την περίοδο.

Εμείς μπήκαμε καλά, κλείσαμε χώρους και πήγαμε τον αγώνα σε κόντρα επίθεση με τον Καμαρά, όπου και σκοράραμε. Ότι δεχθήκαμε δύο γκολ με κόρνερ και πέναλτι μας στεναχωρεί και εμένα και τα παιδιά. Όταν τα δέχεσαι έτσι δεν είναι ό,τι καλύτερο. Κάναμε μία καλή προσπάθεια. Φτάσαμε σε διάστημα 2 μήνων να είναι ο σύλλογος ανταγωνιστικός απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα της Ελλάδας. Θέλω να ευχηθώ μέσα από την ψυχή μου τα καλύτερα στον Ολυμπιακό για τους αγώνες με την Γιουνάιτεντ και να περάσει στους ‘8’. Συγχαρητήρια στον κύριο Μίτσελ για την δουλειά που κάνει με τον Ολυμπιακό. Είναι τιμή για την Ελλάδα να έρχονται εδώ προπονητές όπως ο Μίτσελ και ο Βαλβέρδε και να μας μαθαίνουν πράγματα εδώ".

Την φάση του πέναλτι: "Ήμουν μακριά. Ο διαιτητής ήταν πολύ κοντά στην φάση. Ήταν 3 δικοί μας. Δεν είχαμε αντίπαλο εκεί."

Την εικόνα του Παναιτωλικού: "Θέλει συνεχή προσπάθεια. Θέλει διαρκώς δουλειά και επαγρύπνηση. Στα πρώτα ματς στο Αγρινίο δεν ήμασταν καλοί και ας κερδίζαμε. Φτάσαμε στο επίπεδο του να παίζουμε ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο στο Αγρίνιο. Εκτός δεν είναι και τόσο εύκολο. Ο κόσμος βέβαια θέλει αμέσως αποτελέσματα. Δουλεύουμε όμως και για τα εκτός έδρας ματς και έχουμε κάνει βήματα προόδου. Βελτιωνόμαστε συνέχεια".

Το πως μαθαίνει από τον Μίτσελ: "Το ποδόσφαιρο έχοντας 4 φάσεις παιχνιδιού, όταν τα ψάξεις και τα δεις στο βίντεο είναι εύκολο να πάρεις πράγματα. Να τα δεις και μετά να μάθεις".

Την συνέχεια για τον Παναιτωλικό: "Δεν είναι εύκολο κανένα ματς. Δεν τελειώνει πριν το παίξεις. Είναι θετικό πως στα 12 ματς που απομένουν έχουμε αρκετά παιχνίδια στο Αγρίνιο. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε ανταγωνιστικοί".

Το πρόσωπο του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός μέχρι έναν μήνα πριν ήταν πολύ καλά. Είχε βρει ρυθμό. Έρχονται τα ματς με την Γιουνάιτεντ όμως. Είναι λογικό να μην είσαι φορμαρισμένος για ένα διάστημα. Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια καλά. Έχω δει πως γίνεται καλή δουλειά στον Ολυμπιακό και πιστεύω πως θα είναι έτοιμος για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ".

Σχετικά άρθρα