Τάτσης: Νίκη με ιδιαίτερη αξία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Για την σημασία της νίκης που πέτυχε ο ΠΑΣ επί του Λεβαδειακού, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Κ-20 της γιαννιώτικης ομάδας, Γιάννης Τάτσης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και αναφέρθηκε επίσης στην συνεργασία που έχουν ξεκινήσει τα τμήματα υποδομής με τον νέο τεχνικό Γιάννη Πετράκη. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Τάτσης:
Έγινε ένα παιχνίδι στο οποίο η νίκη που πετύχαμε αποκτά ιδιαίτερη αξία, όπως και η απόδοση συγχρόνως, γιατί μέχρι το τέλος του αγώνα, από το 40΄, αγωνισθήκαμε με 10 παίκτες. Παρ όλα αυτά προηγηθήκαμε στο σκορ, ισοφαριστήκαμε και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε την νίκη αποδίδοντας  σωστό ποδόσφαιρο.
Η προσπάθειά μας συνεχίζεται με στόχο πάντα να καταφέρουμε να  εμπλουτίσουμε την μεγάλη ομάδα με ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να κάνουν καριέρα.
Είμαι χαρούμενος που ένα από τα δικά μας παιδιά , ο Χαρίσης, πήρε  χρόνο συμμετοχής στην ομάδα και με πολύ καλή απόδοση. Εύχομαι το ίδιο να συμβεί και στα άλλα παιδιά που προέρχονται από τις υποδομές μας, όπως ο Ιωάννου, ο Νάκος, ο Μουσκάι, οι οποίοι πιστεύω ότι με τον χρόνο  και αυτοί θα κάνουν συμμετοχές και θα διακριθούν.
Όλα αυτά βέβαια εννοείται ότι χρειάζονται δουλειά και υπομονή και πάνω απ όλα ηρεμία στην μεγάλη ομάδα,  η οποία από χτες γύρισε σελίδα και πήρε την νίκη με πολύ καλή απόδοση. Εύχομαι να συνεχίσει έτσι.  Έχει έρθει ένας πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος, που  μπορεί να μας οδηγήσει στην επιτυχία.
Εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει μαζί του συνεργασία, όσον αφορά τον τρόπο λειτουργίας των υποδομών σε συνάρτηση με την μεγάλη ομάδα,  ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε τον στόχο και την επιθυμία της αξιοποίησης των νεαρών μας ποδοσφαιριστών.

Σχετικά άρθρα