Παράσχος: Περήφανος για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μου

Χαρούμενος εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος στη συνέντευξη Τύπου μετά το διπλό του Ατρόμητου στη Ριζούπολη. Ο προπονητής των Περιστεριωτών επισήμανε πως η ομάδα του πήρε δίκαια το τρίποντο, ενώ σχολίασε πως ο Απόλλων έχει βελτιωθεί σε σχέση με την αναμέτρηση του πρώτου γύρου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παράσχου:
"Εγινε ένα πάρα πολύ ωραίο ματς. Ήμασταν καλύτεροι, αλλά δυστυχώς, αν και δουλέψαμε για τα στημένα του Απόλλωνα, που είναι επικίνδυνος, δεχθήκαμε δύο γκολ. Οι παίκτες μου, όμως, έχουν τεράστια ψυχικά αποθέματα. Βάλαμε την μπάλα κάτω, δημιουργήσουμε ευκαιρίες, πετύχαμε γκολ και είμαι περήφανος για την ομάδα και για τα παιδιά, τα δίνουν όλα σε κάθε παιχνίδι.

Καταφέραμε να διατηρήσουμε το αήττητο. Πλέον είναι στα μέτρα μας να πάρουμε και μια βαθμολογική διαφορά στα επόμενα παιχνίδια. Ο Απόλλων έχει διαφορά από το πρώτο ματς. Με αυτές τις εμφανίσεις και το αγωνιστικό του πρόσωπο, πιστεύω πως δεν θα κινδυνέψει.

Δεν μας άφησε περιθώρια ο Απόλλων. Προηγήθηκε πολύ γρήγορα με μια κομπίνα… Απλώς ο Απόλλων μετά το δεκάλεπτο έδειξε τεράστια αυτοπεποίθηση, εκεί λίγο αιφνιδιαστήκαμε".

Τέλος, αναφορικά με την ετοιμότητα του νεοαποκτηθέντος Φωτάκη, ο κόουτς των Περιστεριωτών ανέφερε: "Σύντομα θα είναι έτοιμος. Σε καμία εβδομάδα".

Σχετικά άρθρα