Αναστόπουλος: Είχαμε έξυπνη τακτική

Σπουδαία χαρακτήρισε την εμφάνιση και τη νίκη του Πλατανιά ο Νίκος Αναστόπουλος, που απέδωσε το τρίποντο επί του ΠΑΟΚ στην έξυπνη τακτική της ομάδας του
Απόλυτα ικανοποιημένος για τη νίκη της ομάδας του δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος που αναφέρθηκε στον τρόπο που αγωνίστηκε ο Πλατανιάς και χαρακτήρισε έξυπνο το παιχνίδι της ομάδας του.
 
«Θα χαρακτήριζα τη νίκη μας και την εμφάνιση την πιο σπουδαία και σημαντική από πλευράς βαθμολογίας. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεν παρατήσαμε το ματς, αντιθέτως ανεβάσαμε την απόδοσή μας και κατορθώσαμε να κλείσουμε το ημίχρονο με γκολ. Μέχρι να κάνουμε και το δεύτερο γκολ, ήμασταν πολύ καλοί. Γνωρίζαμε ότι η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι τα στημένα, δεν έγινε ούτε μία τέτοια φάση.

Καταφέραμε να διαχειριστούμε σωστά και καλά το παιχνίδι. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα η νίκη για μας ήταν μονόδρομος. Βγάλαμε ένα πρόγραμμα τεσσάρων αγώνων με τρία ματς εκτός έδρας και τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας. Το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο κι αν ήμασταν λίγο πιο αποτελεσματικοί με τον Παναθηναϊκό ίσως κι εκεί φεύγαμε με βαθμό ή βαθμούς», είπε ο Νίκος Αναστόπουλος και πρόσθεσε:

«Η νίκη μας είναι πολύ σημαντική. Ο ΠΑΟΚ σε όποια κατάσταση κι αν είναι, θέλει προσοχή. Με παίκτες ποιοτικούς. Με την έξυπνη τακτική μας καταφέραμε και κερδίσαμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Είναι πιο σημαντικό να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας. Με αυτό το πνεύμα θα συνεχίσουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Σήμερα υπήρχε πάθος, οι προσωπικές μονομαχίες ήταν το κυρίαρχο και τις κερδίσαμε όλες. Να ευχαριστήσω και τον κόσμο. Μπορεί να μην είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε λίγοι και καλοί».
 
 

Σχετικά άρθρα