Τουρέ: Δεν ξέρω γιατί έδωσα εκεί την μπάλα, ήταν τρελό

Ούτε ο ίδιος ο Κόλο Τουρέ δεν μπορεί να καταλάβει πως έκανε το τραγικό λάθος, που στέρησε από τη Λίβερπουλ τη νίκη στο ματς με την Γουέστ Μπομ
Η Λίβερπου κέρδιζε 1-0, αλλά ένα τραγικό λάθος του Τουρέ, ειδικά για την εμπειρία του, αποδείχθηκε αρκετό ώστε να χαθούν δύο σημαντικοί βαθμοί για τους κόκκινους.

Ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα να το χωνέψει, αλλά τόνισε πως θα μάθει μέσα και από αυτό το λάθος.

«Έκανα μια απαίσια πάσα. Έπρεπε να δώσω την μπάλα σε έναν από τους συμπαίκτες μου, αντί για αυτό την έδωσα κατευθείαν στον αντίπαλο επιθετικό», είπε αρχικά ο Ιβοριανός αμυντικός και πρόσθεσε:

«Δεν τον είδα (Ανικέμπε). Έπρεπε να πασάρω στον Αλί (Σισοκό). Δεν ξαφνιάστηκα που τροφοδοτήθηκα από τον Σιμόν (Μινιολέ), διότι έτσι παίζουμε. Δεν ξέρω γιατί έδωσα εκεί την μπάλα, ήταν τρελό. Είμαι απογοητευμένος για εμένα και την ομάδα μου. Είναι δύσκολο να το αποδεχθεί κάποιος, ειδικά εγώ, διότι παίξαμε καλά».

«Είναι δύσκολο να σας πως τι συζητήσαμε στα αποδυτήρια, αλλά ο προπονητής μας ξέρει πόσο απογοητευμένος είμαι. Η πάσα μου έφερε την ομάδα σε δύσκολη κατάσταση», σχολίασε ο 33χρονος παίκτης και καταλήγοντας τόνισε:

«Είναι σημαντικό όταν κάνεις λάθη να επανακάμπτεις και να παίζεις καλύτερα. Έχω κάνει αρκετά λάθη στη ζωή μου και κάθε μέρα μαθαίνω. Θα μάθω και από αυτό».

Σχετικά άρθρα