Αγωνία για Καμινιώτη στον Αρη

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία θα υποβληθεί ο Πέτρος Καμινιώτης, περιμένουν με αγωνία οι άνθρωποι του Αρη, που ευελπιστούν να μην έχει πειραχθεί ο χιαστός

Ατυχος στάθηκε ο Πέτρος Καμινιώτης, που τραυματίστηκε στον αγώνα του Σαββάτου με την Ξάνθη. Ο μέσος των κιτρίνων θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Το ιατρικό επιτελεί ευελπιστεί πως δεν έχει πειραχθεί ο χιαστός και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους ο 23χρονος μέσος έχει υποστεί μία θλάση πίσω από το γόνατο, κάτι που θα σημαίνει πως θα χάσει σίγουρα τους αγώνες με Παναιτωλικό και Πανιώνιο.

Από εκεί και πέρα, ο Σούλης Παπαδόπουλος εν όψει του αγώνα στο Αγρίνιο δεν υπολογίζει τους Ηρακλή και Τάτο που θα εκτίσουν την ποινή τους σε αυτό το ματς.

Αυτό δημιουργεί έναν πρόσθετο πονοκέφαλο στον έμπειρο προπονητή, ο οποίος δεν είχε μείνει ικανοποιημένος από την παρουσία του Μπάμπη Οικονομόπουλου και σκέφτεται το ενδεχόμενο να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Αντώνη Τσιάρα.

Σχετικά άρθρα