Λιγκουίνι με σκόρδο και τυρί

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Ένα πακέτο ζυμαρικά λιγκουίνι ή της επιλογής σας</span><br /><span style="font-size: medium;">4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κούπα φέτα ή κεφαλοτύρι τριμμένη</span><br /><span style="font-size: medium;">λίγο λάδι</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα λιγκουίνι για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό, σε ένα άλλο κατσαρόλι ρίχνουμε το σκόρδο μέσα σε λάδι και το τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα για 2 λεπτά το πολύ.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Όταν σερβίρουμε τα μακαρόνια, βάζουμε από πάνω όσες κουταλιές θέλουμε από το αρωματισμένο λάδι. Προσθέτουμε τριμμένο τυρί (φέτα ή κεφαλοτύρι). Σερβίρουμε με ρώσικη σαλάτα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα