Σαλάτα με αγκινάρες, σπαράγγια και ντοματίνια

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Για 2-4 άτομα</em></span><br /><br /><span style="font-size: medium;">1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες λεπτές</span><br /><span style="font-size: medium;">2-3 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κιλά χοντρά σπαράγγια, ξεπλυμένη, με κομμένες τις σκληρές άκρες</span><br /><span style="font-size: medium;">2 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο,</span><br /><span style="font-size: medium;">αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ποτήρι σταφυλιών ή ντοματίνια, κομμένα στη μέση</span><br /><span style="font-size: medium;">45 γραμμάρια βάζο τουρσί καλής ποιότητας μαριναρισμένες καρδιές αγκινάρας</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p> </p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;">Μουλιάστε τα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες το χυμό λεμονιού.</span><br /><span style="font-size: medium;">Για να ψήσουμε τα σπαράγγια, προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ραντίζουμε  τα σπαράγγια με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και αλατίζουμε καλά.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Βάλτε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα, και μαγειρέψτε για 8-10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.</span><br /><span style="font-size: medium;">Βγάζετε τα σπαράγγια από το φούρνο ή σχάρα και τις κόβουμε σε μπουκιές.</span><br /><br /><span style="font-size: medium;">Βάλτε τα σπαράγγια και όλα τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε για να ενωθούν τα υλικά.</span><br /><span style="font-size: medium;">Προσθέστε τις αγκινάρες τουρσί ή σε νερό ότι προτιμάτε.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 15 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα