Σαπ ο αντί-Γκρέιντζερ στα Τρίκαλα

Επισημοποιήθηκε η μεταγραφή του του Τζέσι Σαπ στα Τρίκαλα, με τη θεσσαλική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ, ο οποίο θα αντικαταστήσει τον Τζέρεμι Γκρέιντζερ.Η ανακοίνωση των Τρικάλων αναφέρει:
"O Jessie Sapp είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του τραυματία Jeremy Granger στην ομάδα των Τρικάλων BC Aries.  Πρόκειται για τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ ο οποίος ήταν συμπαίκτης του παίκτη των Τρικάλων Patrick Ewing Jr στο Georgetown με τον οποίο μάλιστα το 2007 ήταν βασικοί στο Final Four του NCAA.
O Jessie Sapp είναι πλήρως εναρμονισμένος με τα ευρωπαϊκά δεδομένα καθώς τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν με την Πολωνική Kotwica με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε σε παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Turow σημειώνοντας 16 πόντους (7 ριμπάουντ και 6 ασίστ).

Τα ποσοστά του φέτος στην Πολωνία είναι 14 πόντοι μ.ο ανά αγώνα με 4,5 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 1,9 κλεψίματα. Πριν την Πολωνία είχε αγωνιστεί στους Glasgow Rocks (Σκωτία) και Pezinok (Σλοβακία).

Ο Sapp έφτασε την Κυριακή στην Αθήνα και επέστρεψε με την αποστολή της ομάδας στα Τρίκαλα μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα".

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας trikalabc.gr σημείωσε: "Όπως είδα και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είδε ο κόουτς αρκετά πράγματα και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Σίγουρα θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στα Τρίκαλα και ο Γιούιν με τον οποίο παίξαμε μαζί στο κολλέγιο και είναι οπωσδήποτε πολύ σημαντικό να βλέπεις οικεία πρόσωπα σε μία νέα ομάδα. Ωστόσο όμως η απόφαση μου να έρθω στην ομάδα και στην Ελλάδα είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήθελα να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε υψηλότερο επίπεδο".

Σχετικά άρθρα