Ανακοίνωσε Σεντεμέντε και Κάργα η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή επισημοποίησε την Δευτέρα την απόκτηση των Σεντεμέντε και Κάργα. Αναλυτικά η ανακοίνωση των Αχαιών:

1.Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι απέκτησε τα δύο αξιολογότερα  σε ηλικία 21 και 19 ετών σέντερ μπακ στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα σήμερα υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ο Γιάννης Σεντεμέντες και ο Γιάννης Κάργας Ο Γιάννης Σεντεμέντες είναι ηλικίας 21 ετών έχει ύψος 1,95 και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει περισσότερες από 50 συμμετοχές σε επαγγελματικά πρωταθλήματα εκ των οποίων 4 συμμετοχές στην Super Leagueμε την Π.Α.Ε. Βέροια στην οποία αγωνιζόταν  μέχρι και τα Χριστούγεννα. Ο Γιάννης Σεντεμέντες υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 ετών. Ο Γιάννης Κάργας είναι ηλικίας 19 ετών έχει ύψος 1,93 και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει 50 συμμετοχές στην FootballLeagueμε τις Π.Α.Ε. Καβάλα (2012-2013) όπου είχε προπονητή τον Νίκο Παπαδόπουλο και την Π.Α.Ε. Φωστήρα με την οποία αγωνιζόταν μέχρι πριν 15 ημέρες έχοντας σημειώσει και 3 γκολ. Ο Γιάννης Κάργας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2,5ετών.

2.Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλει να ευχαριστήσει με τα πιο θερμά της  λόγια τους 3000 οπαδούς μας που συμπαραστάθηκαν στην ομάδα μας και την απόλαυσαν εναντίον του Ηρακλή Ψαχνών. Όλοι μας είδαμε ποιος έπρεπε να είναι ο νικητής και όλοι μας έχουμε αγανακτήσει για την τελευταία διαιτησία, τύπου Αμπάρκιολη , Δημητρόπουλου,Κάμπαξη ,Τζουβάνου και λοιπών,του Σέζου. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή τα τελευταία 5,5 χρόνια έχει κερδίσει μόνο ένα πέναλτι εις βάρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών και δεν έχει κερδίσει 20 τουλάχιστον πέναλτι όλα αυτά τα χρόνια ακόμα και σε περιπτώσεις που οι ποδοσφαιριστές περνούσαν και τον τερματοφύλακα και ανατρέπονταν από αυτόν. Την τρέχουσα περίοδο οι διαιτητές Σελίμος (με Καλλιθέα), Σφακιανάκης (με Φωκικό ), Κουλούδη (με Φωστήρα) και ο χθεσινός διαιτητής Σέζος δεν έχουν καταλογίσει καταφανέστατα πέναλτι που θα έδιναν και οι Πρόεδροι των αντιπάλων ομάδων αντίθετα όλοι οι αντίπαλοι της κάθε χρόνο και ειδικά αυτοί που κερδίζουν την άνοδο κερδίζουν περισσότερα από 5 πέναλτι τα οποία υπάρχουν μόνο στην φαντασία των διαιτητών όπως συμβαίνει φέτος με τον Ηρακλή Ψαχνών που έχει πετύχει 16 γκολ , 6 των οποίων με πέναλτι που προήλθαν 6 τρίποντα συνολικά 18 βαθμοί από τους 31.

3. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή μέχρι την Τετάρτη 5/2/2014 θα αποφασίσει πια θα είναι η αντίδραση της για τα όσα συνέβησαν  χθες.»

Σχετικά άρθρα