Μουρίνιο: Πάμε να γίνουμε Αρσεναλ

Ρεσιτάλ του Ζοσέ Μουρίνιο, μετά τη μεγάλη νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι στο Etihad. "Φέτος θα πάρουμε τον τίτλο, μόνο αν τον χάσει η Σίτι και η Αρσεναλ. Ετοιμάζουμε την ομάδα για του χρόνου. Κάνουμε ό,τι κάνει η Αρσεναλ εδώ και χρόνια"."Υπάρχουν δύο μεγάλα άλογα (Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ) και ένα μικρό άλογο (η Τσέλσι). Ένα άλογο που μπορεί να πάρει μέρος στην κούρσα από του χρόνου. Φέτος, μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο, εάν τον χάσουν αυτοί. Στην Άρσεναλ δουλεύουν πάρα πολλά χρόνια για την εξέλιξη της ομάδας τους.

Αυτό που κάνουμε εμείς φέτος είναι αυτό που χτίζει η Άρσεναλ εδώ και αρκετά χρόνια. Είμαστε εδώ αλλά δεν είμαστε το φαβορί, δεν είναι ο στόχος μας το πρωτάθλημα. Προετοιμάζουμε μία ομάδα για να είναι ένα από τα φαβορί τη νέα σεζόν και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα.

Είμαστε ομάδα σε εξέλιξη αλλά αυτή η εμφάνιση μας βοηθάει να ωριμάσουμε αγωνιστικά και πνευματικά. Ήταν μία φανταστική εμφάνιση. Όταν η ομάδα έχανε τη μπάλα, όλοι θυσιάζονταν. Κερδίσαμε επειδή ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Δεν λέω ότι είμαστε καλύτεροι, απλά λέω ότι ήμασταν καλύτεροι σε αυτό το ματς".
Ο Πορτογάλος αποκάλυψε ότι πριν από το παιχνίδι στο Etihad, στους παίκτες μίλησε ο μασέρ της ομάδας, Μπίλι ΜακΚάλοκ!  "Οχι, δεν τους μίλησα εγώ. Ήταν ο Μπίλι ο μασέρ που μίλησε στην ομάδα. Ούρλιαζε τόσο πολύ στα σκωτσέζικα που δεν τον καταλάβαινα. Μιλάω σοβαρά. Οι παίκτες όμως χειροκροτούσαν. Ήταν η ομιλία του Μπίλι. Η τελευταία φορά που εγώ μίλησα στους παίκτες μου ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας".

Σχετικά άρθρα