Καλαφατάκης: Καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα

Ο ΑΓΟΡ αντιμετωπίζει τον Αρη στο Αλεξάνδρειο (5/2), με τον προπονητή των κρητικών, Γιώργο Καλαφατάκη, να τονίζεςι ότι η ομάδα του θέλει να παρουσιαστεί καλύτερη και πιο αποτελεσματική στην άμυνα, ενώ ζήτησε από τον κόσμο υπομονή και σιγουριά για την συνέχεια."Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, με μία πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Είχαμε λίγες μέρες να προετοιμαστούμε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Θέλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι, με λιγότερα λάθη και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες.

Εχουμε δείξει σημάδια ανάκαμψης. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, στις πρώτες αγωνιστικές του 2ου γύρου, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά όλο και καταλαβαίνουν τι ζητάω μέσα στο γήπεδο, οπότε ο κόσμος σύντομα θα δει αυτό που ζητάει.

Αυτό που θέλουμε από τους φιλάθλους μας είναι υπομονή και σιγουριά για τη συνέχεια", είπε ο προπονητής του ΑΓΟΡ.

Από την πλευρά των παικτών, ο Αδρέας Κανονίδης δήλωσε: "Ο στόχος μας, στο ματς της Τετάρτης, είναι σίγουρα η νίκη. Θέλουμε να βελτιώσουμε την άμυνα μας, η οποία μας στοίχισε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Αρη αποτελείται από έμπειρους και νέους παίκτες. Ο κόουτς μας προετοίμασε για αυτό τον αγώνα ώστε να χτυπήσουμε τα αδύνατα σημεία του αντιπάλου. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα κερδίσουμε.

Σίγουρα είναι δύσκολο το πρόγραμμα με αυτές τις δύο συνεχόμενες επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Δουλεύουμε σκληρά και πρέπει να ανταμειφθούμε".

Σχετικά άρθρα