Με κόσμο ο ΟΦΗ στο ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο

Ο ΟΦΗ θα έχει τον κόσμο του στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης, η πλευρά του Εργοτέλη ήταν θετική στο αίτημα του ΟΦΗ και έτσι οι Ομιλήτες θα πάρουν εισιτήρια για 5 θύρες.Η ανακοίνωση απο την πλευρά της ΠΑΕ ΟΦΗ για την σύσκεψη, αναφέρει:
«Μέσα σε άριστο και πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο που θα γίνει την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 7.30μμ. Την ΠΑΕ ΟΦΗ εκπροσώπησαν τα μέλη του Δ.Σ. Γιώργος Βλαχάκης και Ανδρέας Μανουσάκης καθώς επίσης και οι Θεανώ Ρασούλη, Μανόλης Χρονάκης. Στην σύσκεψη ο ΟΦΗ ζήτησε να διατεθούν για τους φιλάθλους του οι θύρες 9-10-11-12-13 του Σταδίου αίτημα που έγινε αποδεκτό από την ΠΑΕ Εργοτέλης ο οποίος για τις ανάγκες των δικών του φιλάθλων θα ανοίξει τις θύρες 19-20-1-2. Όπως ειπώθηκε στην σύσκεψη τα εισιτήρια του αγώνα θα κοστίζουν 15 ευρώ (εκτός από τα VIP της θύρας 1) ενώ για τα παιδιά έως 12 ετών εφόσον συνοδεύονται η είσοδος θα είναι δωρεάν. Για τον τρόπο παραλαβής και διάθεσης των εισιτηρίων για τους φιλάθλους του ΟΦΗ θα υπάρχει νέα ενημέρωση τις προσεχείς ημέρες».

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη για τη σύσκεψη:
«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ενημερώνει ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα Εργοτέλης – ΟΦΗ που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 17/02/2014 και ώρα 19.30.
Η σύσκεψη έγινε σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των εκπροσώπων των δύο ομάδων. Από τον Εργοτέλη το παρών έδωσαν οι: Λουδοβίκος Ορφανός (υπεύθυνος μάρκετίνγκ), Γρηγόρης Μωυσάκης (υπεύθυνος διοργάνωσης αγώνων) και ο Γιάννης Μανουσάκης (υπεύθυνος ασφαλείας). Η ΠΑΕ ΟΦΗ αιτήθηκε να πάρει εισιτήρια για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των φιλάθλων της, κάτι το οποίο έγινε αποδεκτό. Τα εισιτήρια των θυρών 9, 10, 11, 12 και 13 θα διατεθούν για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.
Οι θύρες 19, 20, 1 και 2 θα ανοίξουν για να εξυπηρετήσουν τους φιλάθλους της ΠΑΕ Εργοτέλης.
Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ εκτός από τη θύρα 1.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για παιδιά έως 12 ετών».

Σχετικά άρθρα