Κούρντι: Μείναμε μόνοι…

Εκκληση για βοήθεια (!) απηύθυνε ο αμυντικός του Πανιωνίου, Αμίρης Κούρντι: "Έχουμε μείνει μόνοι μας, εμείς τραβάμε την ομάδα και αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα στο τέλος. Πρέπει να υπάρχει στήριξη από παντού".Οι δηλώσεις του στη Nova:

Για τον Πανιώνιο: «Σίγουρα έχει δίκιο ο κόσμος αφού θέλει να βλέπει την ομάδα του να κερδίζει, αλλά πιστεύω ότι γνωρίζει τα προβλήματα της ομάδας και πρέπει να είναι δίπλα μας και μετά από κάθε νίκη και μετά από κάθε ήττα. Πιστεύω έχουμε μείνει μόνοι μας, εμείς τραβάμε την ομάδα και αν συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε πρόβλημα στο τέλος. Πρέπει να υπάρχει στήριξη από παντού».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Σίγουρα είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος, θα κάνουμε ένα πλάνο και θα προσπαθήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε και ελπίζω να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν μπορεί ο Πανιώνιος να πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι απάντησε: «Πιστεύω πως ναι. Αν είμαστε σοβαροί ναι».

Για την ψυχολογία της ομάδας: «Σίγουρα μετά την ήττα δεν έχουμε την ψυχολογία, όμως θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να ανέβουμε και ψυχολογικά αλλά και στον βαθμολογικό πίνακα».

Σχετικά άρθρα