Φώτσης: Πάντα με πλησίαζε ο Ολυμπιακός

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να τον αποκτήσει, μίλησε ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου.Απόσπασμα από όσα δήλωσε στο ‘All Star Basket’:
Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: ‘Πάντα όταν ήταν να γυρίσω στην Ελλάδα, με πλησίαζε και ο Ολυμπιακός. Και θα σου πω ότι ειλικρινά με τιμά αυτό το ενδιαφέρον. Γιατί παρότι ήμουν τόσα χρόνια αντίπαλος, δεν δίστασαν να μου κάνουν πρόταση.
Κάθε φορά ξεκαθάριζα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού ότι πρώτα απ’ όλα θα μίλαγα με τον Παναθηναϊκό, γιατί εδώ είναι το σπίτι μου. Δεν κορόιδεψα ποτέ κανέναν, όπως δεν θέλω να με κοροϊδεύουν. Και θεωρώ ότι πάντα ήμουν έντιμος απέναντί τους’
Για το εάν είχε σκεφτεί να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού: ‘Όλα αυτά είναι σχετικά… Το θέμα είναι πως ο Θεός μου τα έφερε πάντα τόσο δεξιά, που δεν χρειάστηκε να μπω ποτέ σε διαδικασίες που δεν ήθελα. Κάθε φορά συμφωνούσαμε με τον Παναθηναϊκό και επέστρεφα σπίτι μου. Δεν ξέρω και θέλω να ξέρω πως θα ήταν τα πράγματα αν δεν είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό και θα έπρεπε να πάω στον Ολυμπιακό’.
Για τις φετινές κόντρες: ‘Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε με το σερί που έκανε στην Ευρώπη. Όμως πάντα τα μεταξύ μας παιχνίδια κρίνονται στο ποιος θέλει περισσότερο τη νίκη και ποιος είναι πιο έτοιμος να θυσιαστεί για την ομάδα. Στα δύο ματς στο ΟΑΚΑ νομίζω ότι δείξαμε πως θέλαμε περισσότερο τη νίκη.
Για μένα δεν έχει σημασία αν παίζουμε με τον Ολυμπιακό, για το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο ή την Ευρωλίγκα. Ακόμα και σε φιλικό θες να νικήσεις αφού παίζεις με το μεγάλο σου αντίπαλο, που εκτός των άλλων έχει πάρει δύο σερί Πρωταθλήματα Ευρώπης’.
Για την οικογένεια Γιαννακόπουλου: ‘Η οικογένεια Γιαννακόπουλου είναι πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό. Έχουν δώσει αμέτρητα χρήματα για να φτιαχτεί αυτή η τεράστια αυτοκρατορία. Όπως φαίνεται η αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό και η σοβαρότητά τους, περνάει στην επόμενη γενιά. Και μην ξεχνάμε ότι έχουν αποδείξει ότι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό με πράξεις και όχι απλά στα λόγια’

Σχετικά άρθρα