Φλεβαράκης: Πρώτος τελικός με Ηλυσιακό

Τα Τρίκαλα θα υποδεχθούνε αύριο τον ισόβαθμό τους στους 21 βαθμούς Ηλυσιακό στο κλειστό των Τρικάλων στις 16:00 για τη 17η αγωνιστική σε ένα ακόμη παιχνίδι τελικό για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη.
Σε ένα ακόμη παιχνίδι τελικό για την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη τα Τρίκαλα θα υποδεχθούνε αύριο τον ισόβαθμό τους στους 21 βαθμούς Ηλυσιακό στο κλειστό των Τρικάλων στις 16:00 για τη 17η αγωνιστική.

Ο προπονητής των γηπεδούχων τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να είναι μαχητές ενώ ο Γιώργος Φούντας έκανε λόγο για υπομονή.

"Τα ματς που ακολουθούν με πρώτο αυτό με τον Ηλυσιακό είναι τελικοί, θα πρέπει να είμαστε μαχητές μέχρι το τελευταίο λεπτό για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε. Είναι ικανή ομάδα ο Ηλυσιακός, έχει ένα κράμα παικτών έμπειρων και ικανών που δείχνουν χαρακτήρα στα κρίσιμα παιχνίδια.

Έχουν επίσης αθλητικά ξένα παιδιά, που έχουν ικανότητα στο σκοράρισμα, έφεση στα  κοψίματα. Τα τελευταία αποτελέσματα μόνο τυχαία δεν είναι Ο κόσμος πρέπει να καταλάβει ότι πρέπει να έχουμε την μεγαλύτερη πληρότητα μέσα στην σεζόν στο παιχνίδι αυτό".

Τάδε έφη ο Φλεβαράκης στην αρχική του τοποθέτηση στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενώ για το αν θα κυνηγήσει η ομάδα του ακόμη και την διαφορά από το πρώτο παιχνίδι είπε: "Βασικός στόχος είναι η νίκη με έναν πόντο, αν μπορούμε να πάρουμε διαφορά είναι δεύτερο θέμα. Θα το δούμε στην ροή του αγώνα. Το πιο σημαντικό όμως είναι η νίκη γιατί οι πιθανότητες είναι να έχουμε πολλαπλή ισοβαθμία ομάδων και όχι διπλή".

Από την πλευρά των παικτών των Τρικάλων, ο Γιώργος Φούντας δήλωσε: "Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να έχουμε υπομονή για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Σίγουρα θα παίξει ρόλο ο κόσμος μας που μας βοηθάει πάρα πολύ στα εντός έδρας παιχνίδια αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ηλυσιακός είναι μία ομάδα με εμπειρία και παίκτες που παίζουν χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε κάποιες νέες προσθήκες στην ομάδα και πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά θα μας βοηθήσουν αρκετά στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν".

Σχετικά άρθρα