Pregame: Πανθρακικός – Πλατανιάς

* Ένα εκπληκτικό σερί 5 εντός έδρας νικών, με γκολ 11-2, τρέχει ο Πανθρακικός. Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό (1-4) στις 23 Νοεμβρίου, η ομάδα του Άκη Μάντζιου νίκησε ΠΑΣ (2-0), Καλλονή (2-0), Λεβαδειακό (1-0), Ξάνθη (2-1) και Πανιώνιος (4-1).

* Στις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχει χάσει μόνο από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στα υπόλοιπα 4 ματς έκανε 3 νίκες και 1 ισοπαλία (την προηγούμενη αγωνιστική στη Βέροια, αν και έπαιζε με 10 παίκτες από το 4ο λεπτό).

* Συνολικά στο γήπεδό του έχει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες (από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό).

* Ο Πλατανιάς έκανε τη νίκη της αγωνιστικής την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας 2-1 τον ΠΑΟΚ με ανατροπή. Ήταν η πρώτη νίκη για την ομάδα του Νίκου Ανασταόπουλου μετά από 3 διαδοχικές ήττες στις οποίες δεν είχε σκοράρει!

* Εκτός έδρας πάντως έχει συγκεντρώσει τους 5 από τους 22 βαθμούς που έχει στο ενεργητικό του, έχοντας σημειώσει τα 5 από τα 20 γκολ! Τα 2 σε βάρος του Άρη στη μοναδική του νίκη (1-2 στις 27 Οκτωβρίου) και δύο στην ισοπαλία 2-2 στη Βέροια (το άλλο γκολ δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα). Συνολικά μακριά από τα Χανιά έχει 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες.

* Ο Πλατανιάς δεν έχει χάσει από τον Πανθρακικό στη Σούπερ Λίγκα. Σε 3 ματς έχει μία νίκη και 2 ισοπαλίες!

Ωρα έναρξης: 17:15-Novasports 4
Γήπεδο: Κομοτηνής
Διαιτητής : Δημητρόπουλος Αλέξανδρος (Φθιώτιδας)
Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

Σχετικά άρθρα