Τέλος ο Μάουρερ από την Ξάνθη!

Ο Ράινερ Μάουρερ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Skoda Ξάνθης, όπως του ανακοινώθηκε από τον Χρήστο Πανόπουλο, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.Οσοι έλεγαν πως το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν η τελευταία ευκαιρία του Γερμανού τεχνικού για να… σώσει το τομάρι του είχαν απόλυτο δίκιο, όπως φάνηκε και από την εξέλιξη των πραγμάτων.

Η Ξάνθη δεν κατάφερε για 7ο παιχνίδι (5 ήττες, 2 ισοπαλίες) να πετύχει νίκη κι έτσι ο Χρήστος Πανόπουλος, που δεν φημίζεται για την… υπομονή του "τελείωσε" τον Μάουρερ από τον πάγκο της ομάδας του!

Αυτό το αποκάλυψε ο Γερμανός τεχνικός στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας:

"Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και απογοητευτήκαμε. Μόνο για δέκα λεπτά έμεινα ευχαριστημένος στο δεύτερο ημίχρονο αλλά είναι μόλις δέκα λεπτά από τα ενενήντα. Θέλω να ζητήσω συγνώμη! Ο κ. Πανόπουλος με ενημέρωσε αμέσως μετά τη λήξη ότι η συνεργασία μας έληξε! Δεν μπορώ να καταλάβω πώς κύλησε έτσι το παιχνίδι. Είμαι απογοητευμένος!"

Ερώτηση δέχτηκε ο Γερμανός προπονητής για τον Σερζ Ντιέ για τον οποίον είπε: "Για το θέμα Ντιέ δεν μπορώ να πω κάτι, δεν γύρισε πίσω τα Χριστούγεννα! Αυτό μπορώ να σας πω. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Όλη η ομάδα ήταν κακή σήμερα, κάτι που επηρέασε και τον Πάμπλο Γκαρσία, τον οποίον αντικατέστησα στο ημίχρονο"…

Σχετικά άρθρα