Εύκολα ο Ατρόμητος, 2-0 την Καλλονή

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στην Super League πέτυχε ο Ατρόμητος, που επικράτησε με 2-0 της Καλλονής στο Περιστέρι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. 14η νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Παράσχου, η οποία μείωσε την διαφορά της από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο -2 και ξέφυγε με +6 από τον τέταρτο Παναθηναϊκό. Με 10 παίκτες αγωνιζόταν από το 41′ το συγκρότημα του Ματζουράκη, λόγω αποβολής του Φουρλάνου.Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο και να προσπαθούν να γίνουν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.

Στο 17′, ο Σιδεράκης έδιωξε δύσκολα την κεφαλιά του Καραμάνου, ενώ στο 29′ ο Λαζαρίδης σούταρε από καλή θέση, μετά από σύγχυση στην άμυνα, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του Ματζουράκη στην συνέχεια, αφού ο Φουρλάνος πήρε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα ενός λεπτού και αποβλήθηκε στο 41′.

Το συγκρότημα του Παράσχου εκμεταλλεύτηκε άμεσα το αριθμητικό του πλεονέκτημα, αφού δύο λεπτά μετά άνοιξε το σκορ.

Μετά από σέντρα του Γιαννούλη από αριστερά, ο Ούμπιντες γύρισε στον Ιγκλέσιας, ο οποίος έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα κόντραρε στον Ζακουανί και κατέληξε στα δίχτυα του Σιδεράκη, για το 1-0.

Ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο δεύτερο μέρος, ψάχνοντας ένα δεύτερο γκολ, προκειμένου να "κλειδώσει" το τρίποντο.

Οι προσπάθειες της ομάδας του Περιστερίου απέφεραν καρπούς στο 67′, όταν ο Λαζαρίδης βρήκε εξαιρετικά τον Φάμπιο, ο οποίος έδωσε… έτοιμο γκολ στον Καραμάνο, για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 72′ κέρδισαν πέναλτι, σε μαρκάρισμα του Γιαζιτζόγλου στον Καραμάνο, αλλά ο Σιδεράκης απέκρουσε την εκτέλεση του Ιγκλέσιας στο 73′.

Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Καραμάνος έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, αφού αστόχησε σε κενό τέρμα, μετά από τακουνάκι του Φάμπιο.

Τίποτα δεν άλλαξε στην συνέχεια, με τον Ατρόμητο να επικρατεί εύκολα με 2-0 της Καλλονής στο Περιστέρι και να πετυχαίνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσέναμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες (70′ Γεωργίου), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος (82′ Φωτάκης), Παπαδόπουλος (64′ Φάμπιο).

Καλλονή (Ματζουράκης): Σιδεράκης, Ζακουάνι (66′ Γιατζιτζόγλου), Καλτσάς, Βαλιός, Ζος (46′ Κεϊτά), Γάλας, Φουρλάνος, Φαρία, Ποντάνι, Γιορέντε, Καζάκης (74′ Νιαμπούγιου).

Σχετικά άρθρα