Θεοδωρίδης: Πήραμε τον κορυφαίο τερματοφύλακα στην Ευρώπη

Τα εύσημα στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την μεταγραφή του κορυφαίου τερματοφύλακα στην Ευρώπη, όπως χαρακτηριστικά είπε, απένειμε ο Σάββας Θεοδωρίδης, που ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού εκ μέρους όλων των φιλάθλων της ομάδας.
Αναλυτικά όσα είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης:
"Ο Πανιώνιος μας δυσκόλεψε, είναι πάρα πολλή καλή ομάδα. Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι αλλά δεν θα σταθώ καθόλου σε αυτό τα θέμα. Πήραμε το αποτέλεσμα και είμαι ευχαριστημένος.

Ενθουσιάστηκα σήμερα γιατί κατάφερε ο πρόεδρος και πήραμε τον μεγαλύτερο τερματοφύλακα στην Ευρώπη βάσει την εμφανίσεων του.

Στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν ο κορυφαίος το έγραψαν όλες οι ευρωπαϊκές εφημερίδες. Ο Ολυμπιακός του οφείλει την πρόκρισή του. Είναι μεγάλη επιτυχία, είναι καταπληκτικό παιδί και το κυριότερο ήταν ότι ήθελε ο ίδιος να μείνει στην Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στον πρόεδρο, είναι η μεγαλύτερη κίνηση της τελευταίας πενταετίας γιατί ο Ρομπέρτο είναι ανεκτίμητο κεφάλαιο. Η ομάδα χτίζεται από έναν τέτοιο τερματοφύλακα.

Τον ευχαριστώ εκ μέρους όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού και του εύχομαι καλή σταδιοδρομία. Να ξέρει πως ο κόσμος θα είναι στο πλευρό του και θα τον λατρεύει".

Σχετικά άρθρα